In Nederland zijn er nog genoeg leuke plekjes te ontdekken. We geven 3 mooie tips voor een fijne roadtrip door Nederland met een camper om zo toch de vakantie in eigenland te vieren.

De Veluwe

Verdwaal letterlijk op de Veluwe. De Veluwe is heerlijk om lekker te wandelen of te fietsen door de natuur. Het is zelfs mogelijk om met de camper te kamperen op de natuurcamping in het park de Hoge Veluwe. Als je naar park de Hoge Veluwe gaat, hoef je geen fiets mee te nemen. Bij het ingang van het park staan witte fietsen waar je (kosteloos) gebruik van kunt maken. Meer gratis campingplaatsen op de Veluwe vinden jullie in een van onze andere blogs met tips. Bekijk dit hier.

Waddeneilanden

De Waddeneilanden zijn een aanrader voor iedereen die de stranden en natuur wil combineren. Hier heb je echt het gevoel even weg van huis te zijn. Wist je dat je op de eilanden Texel, Terschelling en Ameland ook terecht kan met een camper. Zo heb je lekker alles bij de hand voor een ultiem weekend weg.

Elfstedentocht

Rij met je camper Elstedentocht. De route volgt de volgende steden/dorpen in Friesland: Leeuwarden – Sneek – Ijlst – Sloten – Stavoren – Hindeloopen – Workum – Bolsward – Harlingen – Franeker – Dokkum – Leeuwarden. Met de camper op pad is vrijheid, blijheid. Bepaal daarom zelf hoe lang je erover doet en hoeveel steden je wil bezoeken. Maak een route langs historische stadjes, door de vergeten dorpjes en door het platteland van Friesland. Onderweg kan je leuke activiteiten doen: zoals Fries bier drinken, musea bezoeken en rondfietsen.

 

Camper Voet

Een moderne of retro camper huur je bij Camper Voet. Bekijk de beschikbaarheid op onze website.

Veel reisplezier,

Sharony & Marcel