Huur Volkswagen T2 – Joy

Wil jij een luxe roadtrip? Joy is de ideale metgezel voor als je ver van huis wil reizen. Ze is een moderne luxe camper die is voorzien van sterke Tdi motor. Je kan met het normale  verkeer meerijden met 120 km/h. Ook heeft Joy een origineel Westfalia interieur, is uitgerust met een ijskoude airco, cruise controle, achteruitrijsensoren, achteruitrijd camera én voorzien van een fijne automatische versnellingsbak.

Heb jij in de toekomst plannen om naar Scandinavië, Oost-Europa of Portugal te gaan? Bekijk hier de prijzen van Joy. Stap in en enjoy the ride! Een weekend boek je al voor 410 euro.

Bekijk hier de beschikbaarheid van Joy

Interieur

Kamperen in stijl’

Wie Joy binnenstapt, belandt in een frisse moderne woonkamer. In dit rijdende huisje heb je alles binnen handbereik: een koelkast die perfect koelt tijdens het rijden, kacheltje, toiletbox, kookstel én wasbak met stromend water. De meubels zijn perfect uitgedacht en gemakkelijk te gebruiken.

Ook de rest van het interieur is fris en zeer gemakkelijke in gebruik. De bestuurders- en bijrijdersstoel kan worden gedraaid naar het zitgedeelte, waardoor er een gezellige zithoek ontstaat. Camper Joy is geschikt voor 2 personen. Voor een 4 persoons camper kies je  Scover, Berty of Iness. Camper Lex beschikt zelfs over 5 gordels.

Volkswagen camper huren, camper Joy luxe voorstoelen met armleuning

Slaapgedeelte

In onze Volkswagen camper Joy kun je vier slaapplekken creëren. Deze plekken zijn onder te verdelen in een boven- en benedengedeelte.

In een handomdraai verander je de woonruimte in een slaapplaats door het zitvlak van de achterbank naar voor te trekken. Hierdoor klapt de rugleuning naar beneden en ontstaat er met de kussens op de motorruimte een knus tweepersoonsbed.

De 2de slaapplek is boven in de camper te vinden. Door het hefdak omhoog te duwen, ontstaat er een tweepersoonsbed waar je kunt genieten van een prachtig uitzicht.

Volkswagen camper huren, camper Joy orgineel interieur

Uitrusting

Prijs Joy

Voorseizoen Hoogseizoen Naseizoen Vrije kilometers
€625,- per week €700,- per week €625,- per week 1400 km per week
€470,- voor een midweek €525,- voor een midweek €470,- voor een midweek 1000 km per midweek
€410,- voor een weekend €440,- voor een weekend €410,- voor een weekend 600 km per weekend
€185,- Voor een losse dag Niet mogelijk €185,- Voor een losse dag 200 km per dag
Geldig van 1 januari tot en met 12 mei Geldig van 13 mei tot en met 1 september Geldig van 2 september tot 31 december €0,25 per extra kilometer

Ophaal en terugbreng tijden:

WEEK: Ophalen op vrijdag na 15.00 uur en terugbrengen een week later voor 11:00 uur.

MIDWEEK: Ophalen zondag na 19.00 uur en terugbrengen vrijdag voor 11.00 uur.

WEEKEND: Ophalen vrijdag na 15.00 uur en terugbrengen zondag voor 17.00 uur.

LOSSE DAG: Samen maken we een afspraak over de gewenste ophaal en terugbreng tijden. Daghuur is niet mogelijk tijdens het hoogseizoen.

Reserveer Joy