Huur Volkswagen T4 – Ad

Wil je nu echt een roadtrip maken? Ad is de ideale metgezel voor een reis ver van huis. Deze moderne luxe T4 camper is voorzien van sterke TDI-motor. Hierdoor kun je met het normale verkeer meerijden tot 130 km/h. Ook heeft Ad een origineel fabrieks Westfalia interieur, uitgerust met een frisse airco, cruise controle en achteruitrijsensoren. Ze heeft ook een standkachel wat perfect is bijv in Zweden als je  in de vrije natuur staat.

Heb je plannen voor een mooie trip naar Noorwegen, Frankrijk, Oost-Europa of Portugal? Bekijk hier de prijzen van Ad. Stap in en enjoy the ride! Een week boek je al voor 675 euro.

Camper Ad
Bekijk hier de beschikbaarheid van Ad

Interieur

Kamperen in stijl’

Wie Ad binnenstapt, belandt in een frisse moderne woonkamer. In dit rijdende huisje heb je alles binnen handbereik: een koelkast die perfect koelt tijdens het rijden, plaats onafhankelijke standkachel, toiletbox, kookstel én wasbak met stromend water. De meubels zijn perfect uitgedacht en gemakkelijk te gebruiken.

Ook de rest van het interieur is fris en zeer gemakkelijke in gebruik. De bestuurders- en bijrijdersstoel kan worden gedraaid naar het zitgedeelte, waardoor er een gezellige zithoek ontstaat. Camper Ad is geschikt voor 4 personen.

Volkswagen california camper huren 1200x800 - Ad

Slaapgedeelte

In onze Volkswagen camper Ad kun je vier slaapplekken creëren. Deze plekken zijn onder te verdelen in een boven- en benedengedeelte.

In een handomdraai verander je de woonruimte in een slaapplaats door het zitvlak van de achterbank naar voor te trekken. Hierdoor klapt de rugleuning naar beneden en ontstaat er met de kussens op de motorruimte een knus tweepersoonsbed.

De 2de slaapplek is boven in de camper te vinden. Door het hefdak omhoog te duwen, ontstaat er een tweepersoonsbed waar je kunt genieten van een prachtig uitzicht.

2 persoonsbed beneden camper huren 1200x800 - Ad