Huur Volkswagen T2 – Bea

Tijd voor een ouderwetse roadtrip? Camper Bea neemt je mee op een onvergetelijk avontuur. Dit Volkswagenbusje uit 1979 is goed gezelschap om naar plekken te gaan waar je normaal niet komt. Bea is een echte surfbus; uitgerust met surfplankdragers en een zonnepaneel. Bea is in tegenstelling tot Berty geen automaat en is iets compacter dan Iness (T3). Maar lijkt sprekend op Scover.

Ga op avontuur! Bekijk hier de prijzen van Bea. Een weekend boek je al vanaf 350 euro. #Vanlife #Follow the Waves

Volkswagenbusje Bea huren, Bo
Bekijk nu de beschikbaarheid

Interieur

Home is where you park it’

Wie Bea binnenstapt, belandt in een knusse woonkamer. In dit rijdende huisje heb je alles binnen handbereik: een koelkast, kacheltje, toiletbox, kookstel én wasbak met stromend water. De meubels zijn gemaakt van oersterk, hittebestendig en makkelijk te onderhouden vurenhout.

Ook de rest van het interieur ademt de seventies dankzij de geel-groen-bruine kleuren in ruitjesmotief. De bijrijdersstoel kan worden gedraaid naar het zitgedeelte, waardoor er een gezellige zithoek ontstaat.

Tijdens jullie reis kan je op je eigen fiets de buurt verkennen want ook op Bea’s trekhaak past een handige fietsendrager. Al zin om een mooie bestemming te ontdekken en ‘s avonds weer thuis te komen bij Bea?

Volkswagenbusje Bea huren

Slaapgedeelte

In onze Volkswagenbusje ,Bea kun je vijf slaapplekken creëren. Deze plekken zijn onder te verdelen in een voor-, boven- en benedengedeelte. In de voorcabine bevindt zich de tweede slaapplek. Aan de vier montagepunten kun je een hangmat bevestigen, waarin een kind van ongeveer 35 kilo kan slapen. Deze hangmat is als extra optie verkrijgbaar voor 25 euro.

In een handomdraai verander je de woonruimte in een slaapplaats door het zitvlak van de achterbank naar voor te trekken. Hierdoor klapt de rugleuning naar beneden en ontstaat er met de kussens op de motorruimte een knus tweepersoonsbed.

De derde slaapplek is boven in de camper te vinden. Door het hefdak omhoog te duwen, ontstaat er een tweepersoonsbed waar je kunt genieten van een prachtig uitzicht.

CamperVoet_Berty_Volkswagen_T2_slaapgedeeltebenede

Uitrusting