Huur Volkswagen T2 – Berty

Even los van alle verplichtingen en alleen maar genieten? Berty laat je de vrijheid ontdekken. Haar leven begon in 1977 in de bergen van Oostenrijk waar zij zich prima op haar gemak voelde. Op zoek naar avontuur maakte ze 9 jaar geleden samen met haar toenmalige eigenaar de lange reis naar Nederland. Hier is Berty een zeldzame verschijning met haar automatische versnellingsbak. Op al haar (sterke) punten is ze nagelopen en voorzien van een nieuwe rode laklaag! Is rood niet jou kleur, wij hebben ook een geel of een groen Volkswagen busje.

Al zin om te boeken om de vrijheid te ervaren? Bekijk hier de prijzen van Berty. Een weekend boek je al vanaf  370 euro.

Bekijk hier de beschikbaarheid van Berty

Interieur

Wie Berty instapt, belandt in een knusse woonkamer. In dit rijdende huisje heb je alles binnen handbereik: een koelkast, een kachel, een toiletbox, een kookstel én een wasbak met stromend water!

Doordat de bijrijdersstoel makkelijk naar het zitgedeelte gedraaid kan worden, ontstaat er in Berty een gezellige zithoek. Dit klinkt misschien als geen overbodige luxe, maar het was revolutionair in zo’n compact voertuig in de jaren ‘70.

Het speciale aan dit originele type Berlin-interieur, is dat alle meubels aan de linkerzijde zitten. Dit zorgt ervoor dat er een meer bewegingsruimte is, waardoor de vrijheid van Berty ook hier naar voren komt!

Slaapgedeelte

In Berty kun je vijf slaapplekken creëren. Deze plekken zijn onder te verdelen in een voor-, boven- en benedengedeelte. In de voorcabine bevindt zich de tweede slaapplek. Aan de vier montagepunten kun je een hangmat bevestigen, waarin een kind van ongeveer 35 kg kan slapen. Deze hangmat is als extra optie verkrijgbaar voor 25 euro.

In een handomdraai verander je de woonruimte in een slaapplaats door het zitvlak van de achterbank naar voor te trekken. Hierdoor klapt de rugleuning naar beneden en ontstaat er met de kussens op de motorruimte een knus tweepersoonsbed.

De derde slaapplek is boven in de camper te vinden. Door het hefdak omhoog te duwen, ontstaat er een tweepersoonsbed waarin je kunt genieten van een prachtig uitzicht.

Uitrusting

Prijs Berty

Voorseizoen Hoogseizoen Naseizoen Vrije kilometers
€625,- per week €720,- per week €625,- per week 1050 km per week
€470,- voor een midweek €530,- voor een midweek €470,- voor een midweek 750 km per midweek
€410,- voor een weekend €450,- voor een weekend €410,- voor een weekend 450 km per weekend
€625,- per week €700,- per week €625,- per week 1050 km per week
€190,- Voor een losse dag Niet mogelijk €190,- Voor een losse dag 150 km per dag
Geldig van 1 januari tot en met 12 mei Geldig van 13 mei tot en met 1 september Geldig van 2 september tot 31 december €0,25 per extra kilometer

Ophaal en terugbreng tijden:

WEEK: Ophalen op vrijdag na 15.00 uur en terugbrengen een week later voor 11:00 uur.

MIDWEEK: Ophalen zondag na 19.00 uur en terugbrengen vrijdag voor 11.00 uur.

WEEKEND: Ophalen vrijdag na 15.00 uur en terugbrengen zondag voor 17.00 uur.

LOSSE DAG: Samen maken we een afspraak over de gewenste ophaal en terugbreng tijden. Daghuur is niet mogelijk tijdens het hoogseizoen.

Reserveer Berty