Huur Volkswagen T2 – Berty

Even los van alle verplichtingen en alleen maar genieten? Berty laat je de vrijheid ontdekken. Haar leven begon in 1977 in de bergen van Oostenrijk waar zij zich prima op haar gemak voelde. Op zoek naar avontuur maakte ze 9 jaar geleden samen met haar toenmalige eigenaar de lange reis naar Nederland. Hier is Berty een zeldzame verschijning met haar automatische versnellingsbak. Op al haar (sterke) punten is ze nagelopen en voorzien van een nieuwe rode laklaag! Is rood niet jou kleur, wij hebben ook een geel of een groen Volkswagen busje.

Al zin om te boeken om de vrijheid te ervaren? Bekijk hier de prijzen van Berty. Een dagje weg boek je al vanaf  185 euro.

IMG 8825 1024x753 - Berty
Bekijk hier de beschikbaarheid van Berty

Interieur

Wie Berty instapt, belandt in een knusse woonkamer. In dit rijdende huisje heb je alles binnen handbereik: een koelkast, een kachel, een toiletbox, een kookstel én een wasbak met stromend water!

Doordat de bijrijdersstoel makkelijk naar het zitgedeelte gedraaid kan worden, ontstaat er in Berty een gezellige zithoek. Dit klinkt misschien als geen overbodige luxe, maar het was revolutionair in zo’n compact voertuig in de jaren ‘70.

Het speciale aan dit originele type Berlin-interieur, is dat alle meubels aan de linkerzijde zitten. Dit zorgt ervoor dat er een meer bewegingsruimte is, waardoor de vrijheid van Berty ook hier naar voren komt!

Camper Berty berlin interieur westfalia 1024x931 - Berty

Slaapgedeelte

In Berty kun je vijf slaapplekken creëren. Deze plekken zijn onder te verdelen in een voor-, boven- en benedengedeelte. In de voorcabine bevindt zich de tweede slaapplek. Aan de vier montagepunten kun je een hangmat bevestigen, waarin een kind van ongeveer 35 kg kan slapen. Deze hangmat is als extra optie verkrijgbaar voor 25 euro.

In een handomdraai verander je de woonruimte in een slaapplaats door het zitvlak van de achterbank naar voor te trekken. Hierdoor klapt de rugleuning naar beneden en ontstaat er met de kussens op de motorruimte een knus tweepersoonsbed.

De derde slaapplek is boven in de camper te vinden. Door het hefdak omhoog te duwen, ontstaat er een tweepersoonsbed waarin je kunt genieten van een prachtig uitzicht.

CamperVoet Berty Volkswagen T2 slaapgedeeltebenede 1 600x450 - Berty

Uitrusting