Reisverhaal: Familie Lipsch

Reisverhaal: Familie Lipsch

Afgelopen herfstvakantie hebben we camper Iness gehuurd.

Dit is ons heel goed bevallen. Nu hadden wij zeker, in de herfst, het weer mee!

Ons vakantiegevoel begon direct nadat wij Iness bij Marcel opgehaald hadden.

Na wat instructies en een proefritje kon ons avontuur beginnen. Zodra wij ingestapt waren hebben wij de USB-stick van Marcel ingeplugd en ontzettend genoten van de jaren 70 en 80 muziek!

Zelfs onze kinderen (beide 10 jaar) vonden het geen probleem, ze voelden direct dat deze muziek bij de sfeer paste.

Op maandag 16 oktober zijn we vanuit Eindhoven vertrokken naar Texel. Daar hebben we geslapen bij een boer. Tussen de koeien was het goed toeven. Na 1 nachtje zijn we verder gereden via de Afsluitdijk naar Friesland.

VW T3, Camper huren, rijden, vakantie, herfst

Op de afsluitdijk

Daar hebben we in Harlingen, aan de kust, overnacht. Maar voordat we daar aankwamen zijn we eerst doorgereden naar Franeker. Om daar het oudste Planetarium van de wereld te bekijken. Ook Iness vond dit geen probleem.

Vanuit Friesland zijn wij op woensdagochtend vroeg vertrokken om op tijd de achtbanen van Slagharen te testen. Iness had na de nacht wel wat moeite om wakker te worden…. maar uiteindelijk wilde ze met ons mee.

VW T3, Camper huren, rijden, vakantie, herfst

Op de camping tegenover slagharen

Na een heerlijk dagje achtbanen en pretpark, verbleven ook hier op een boerderijcamping.

Inmiddels was het donderdagochtend, op dat moment was de week bijna om. Dan komt er bij ons de twijfel of we toch maar lekker naar huis gaan.

Omdat het nog steeds goed weer zou blijven, hebben we besloten om met Iness door te rijden naar de Veluwe. Wow! Dat was echt prachtig! Die herfstkleuren paste erg mooi bij de bus. Dit wilden we niet missen. Op de Veluwe kon een wandeling met het eten van pannenkoeken natuurlijk niet ontbreken.

VW T3, Camper huren, rijden, vakantie, herfst

Op de Veluwe!

De volgende ochtend begon het te regenen, precies prima voor ons. We gingen tenslotte toch naar huis. Toen we aan zijn gekomen in Eindhoven, hebben we onze spullen uitgeladen en Iness weer uitgezwaaid!

VW T3, Camper huren, rijden, vakantie, herfst

Thuis

Dit gaan we zeker nog een keer doen! Wat een heerlijk relaxte vakantie waarbij je direct het vakantiegevoel krijgt!

Marcel en Sharony bedankt!

Groeten,

Job, Maartje, Teun en Siem.

Review Job Lipsch Camper Voet op google

Als je zelf enthousiast bent geworden van de toffe foto van Iness op de Veluwe, en zelf die kant op wil. Lees verder in het volgende artikel wat gaat over overnachten met de camper op de Veluwe, Over de bezienswaardigheden van de Veluwe en wat er te doen valt.