Ad & Nina Trouwen!

Ad & Nina Trouwen!

Voor onze trouwdag hebben we bij camper Voet ‘Scover’  gehuurd. We hebben een ontzettend leuke dag gehad met veel mooie momenten en het samen touren in het klassieke VW-Busje was daar zeker één van.

Een dag voor onze bruiloft hebben we Scover opgehaald in Asperen. Na een korte uitleg van Marcel en een proefritje rond de kerk gingen we op pad. We hadden de bus expres een dagje van tevoren gehuurd zodat we vast even konden wennen aan de bus en er ook gelijk wat grotere attributen, zoals een fotohokje, mee konden vervoeren naar onze feestlocatie. Multifunctioneel zo’n trouwbus! Waar we niet helemaal op hadden gerekend was de stevige westerstorm die deze dag over het land raasde. De windstoten hoorde je fluiten door de bus en Scover kreeg het flink te verduren.  Met de handen stevig aan het grote stuur zijn we gelukkig allemaal heelhuids  thuis gekomen.

De volgende dag was het weer gelukkig veel beter. Vanuit het slaapkamerraam zag ik Scover al schitteren in de ochtendzon. Na haar (of hem, daar zijn we nog niet helemaal uit) nog wat extra feestelijk te hebben gemaakt met de nodige bloemen en ballonnen, ging ik op pad om mijn toekomstige vrouw op te halen bij ons huis.
Vervolgens zijn we samen op pad gegaan om wat foto’s te maken met de fotograaf en uiteindelijk door te rijden naar onze ceremonie en feestlocatie. Met het  grote stuur in de hand, het zonnige polderlandschap om ons heen, het geluid van de pruttelende motor op de achtergrond en een prachtige bruid naast me, voelde ik me op dat moment een zeer gelukkig man.

Na een mooie huwelijksceremonie en een goed feestje, kwam Scover ook de volgende dag nog erg van pas.  Namelijk als taxibus voor de gasten die in hetzelfde hotel hadden overnacht  als wij en hun auto nog op de feestlocatie hadden staan. Na de laatste dingen op te hebben geruimd, moest Scover aan het eind van de dag helaas weer terug naar Asperen. Raar om te merken hoe snel je gewend raakt aan het rijden met de bus en hoe onze eigen auto ineens aanvoelde als een veredelde botsauto.

We een hele mooie dag gehad en veel plezier gehad van de bus. We zien er naar uit om in de toekomst Scover eens  uit te testen als kampeerauto en er wat langer mee op pad te gaan!

Nina en Ad Vink