Arjan & Muriël trouwen!

  • 11 augustus 2017
  • 2 min leestijd
Arjan & Muriël trouwen!

 

 

19 oktober 2016 heb ik de “toen nog toekomstige bruid” verrast met een aanzoek. Ik had een VW T2 camperbusje gehuurd bij Camper Voet, deze aan de binnenkant versierd met leuke foto’s van leuke momenten van ons samen en toen mijn vriendin ten huwelijk gevraagd. Met het VW busje reden we richting Bunnik en kampeerde bij Buitengoed de Boomgaard.

We hebben een heerlijk ontspannen idyllisch verlovingsweekend gehad met elkaar, waarin we op de boomgaard overnachtte in het gezellige VW-busje. Juist omdat we zo van dit verlovingsweekend hebben genoten, kozen we ervoor het VW-busje ook als trouwauto te huren. Tijdens de huwelijksvoorbereiding hebben we goed contact gehad met Marcel Voet van Camper Voet, altijd een warm onthaal met koffie en er wordt alle tijd voor je genomen om alles uit te leggen.
Inmiddels kijken we terug op een fantastische trouwdag (6 mei 2017). We hadden niet beter en romantischer vervoerd kunnen worden dan in jullie mooie VW-busje. Bedankt Camper Voet voor jullie fantastische bijdrage aan onze mooiste dag in onze leven. Wij hebben genoten!
Liefs Muriël & Arjan