Reisverhaal: Alex, Dorieke, Edwin & Alice

Reisverhaal: Alex, Dorieke, Edwin & Alice

Deze zomervakantie huurden we als twee gezinnen twee campers bij Camper Voet. We kregen het rode en het groene busje mee, en trokken vanaf het eerste moment veel bekijks. De reis ging naar Frankrijk, met op de heen- en terugreis een tussenstop in België.

Het reizen met de camper is ons goed bevallen. De vakantie begint meteen als je thuis de camper in stapt. Het rijden gaat relaxed, je hoeft bijna nooit iemand in te halen en komt langs de mooiste plekjes en over de mooiste routes. We hebben af en toe op een camperplaats gestaan, maar ook regelmatig op een camping, waar we met twee campers vaak op één plek mochten staan.

Het ene gezin had drie kinderen bij zich van 9, 7 en 5. De jongste sliep op het kinderbed (hangmatje) boven de voorstoelen. De oudste twee sliepen op de plank in de luifel. Het andere gezin had twee kinderen mee van 3 en 1. Ook hier sliep de jongste in het hangmatje. In totaal waren we met negen personen en kregen we regelmatig verbaasde reacties over het feit dat er zoveel mensen uit twee van die kleine campers rolden.

Onze reis ging door Normandie en Bretagne, het liefst zoveel mogelijk langs de kust. We hebben ontzettend genoten van de prachtige stadjes en de ruige kust, en van de bijzondere plekken waar we met de camper zijn geweest. Zo hebben we overnacht op een boerenerf onder de appelbomen, op een parkeerplaats bij een oud kasteel, op een camping bovenaan een klif in Bretagne en in de duinen van Noord-Frankrijk. En overal waar we kwamen blije gezichten en zwaaiende mensen. Een aanrader voor wie zin heeft in een avontuurlijke en vrolijke vakantie!

Liefs,

Alex, Dorieke, Edwin & Alice