Reisverhaal: Annemarie en Simon

  • 29 mei 2018
  • 2 min leestijd
Reisverhaal: Annemarie en Simon

Voor mijn 60ste verjaardag in 2017 had ik van de kinderen een weekend met camper Scover cadeau gekregen! Wat een verrassing! Samen met Simon natuurlijk. Tijdens het lange Pinksterweekend 2018 kwam er eindelijk van om te toeren.

Nadat we de Scover hadden opgehaald zijn we eerst naar Minicamping de Somerweij in Someren gereden. We hadden een mooie plek op deze gastvrije, nog jonge camping. Luifeltje uit en we stonden. Wat een luxe ervaring als je gewend bent met de tent te kamperen. Het keukentje werkte prima. Het was een beetje fris maar binnen konden we heerlijk eten.

vw, oldtimer, t2, camper, kamperen, groen

Vw camper, oldtimer, koken, t2 camper,

De volgende dag een mooie wandeling gemaakt; je liep vanaf de camping zo het natuurgebied in.

En daarna weer rijden! Met camper Scover naar het noorden. Een lange maar gezellige rit, waarbij we konden genieten van de nostalgische muziek. Lekker meegezongen! We hebben Kampen bezocht, waarbij we de Scover makkelijk kwijt konden op een gewone parkeerplek. En na een paar uurtjes door naar een prachtige boscamping in Norg. We hadden er al heel wat kilometers opzitten. Maar weer ervaarden we de luxe niets te hoeven doen om ons te installeren. We hebben bovenin geslapen, dat ging prima en de andere ochtend kregen we om een uur of vijf een prachtig concert van de vogels.

Parkeren VW T2 Camper Oldtimer groen

Scover, kamperen in het bos, nostalgie, weekend weg, leuk, groen, bos, wandeling

Na weer een flinke wandeling moesten we weer vertrekken in zuidelijke richting. Deels binnendoor via Staphorst, waar we terwijl we ons broodje in camper Scover aten verrast werden door een stoet kerkgangers in klederdracht.

De laatste camping hadden we niet gereserveerd, dus het was even zoeken maar al snel stonden we op een boerencamping bij Amerongen. Toen het laatste ontbijtje en terug naar Asperen. We hebben een superweekend gehad en mooi weer!

Scover, oldtimer, t2 vw, klassiek, weekendweg, pinksteren

 

Groeten,

 

Annemarie en Simon