Reisverhaal Claudia en Erik

  • 26 april 2017
  • 2 min leestijd
Reisverhaal Claudia en Erik

Begin maart begon het avontuur al met het ontdekken van de website en alle leuke verhalen die hier te lezen zijn. Na telefonisch contact met Marcel bleek onze gewenste datum nog beschikbaar. In de weken er naar toe de site nog vaak bekeken en genieten van de voorpret. Erg leuk om je van te voren al helemaal te kunnen verdiepen in de bus en fantaseren over onze mini vakantie.

Op vrijdag hebben we de Volkswagenbus gehaald. Berty stond op ons te wachten. Het was best spannend voor het eerst in zo’n grote bus rijden. Dat Berty een automaat is, vonden wij erg fijn. Na de uitleg van Marcel gingen we op pad naar Limburg. Onderweg merkte we direct dat iedereen naar ons zwaaide en/of lachte. Ook tijdens een stop, kwamen er verschillende mensen even een praatje maken.

Eenmaal aangekomen in Limburg bij de camping stonden er gelijk verschillende mensen te kijken.

Iedereen reageert enthousiast! Dit maakt de hele ervaring nog leuker! Na het neerzetten van Berty, hebben we de bus omgetoverd tot onze slaapplek voor de nacht. We hebben met de kap omhoog geslapen. Hierdoor krijg je gelijk wat mee van de geluiden van de nacht en ben je er echt even uit. In de nacht was het wat fris, maar met een lekker dik dekbed is het top. We hebben de standkachel geen eens hoeven aanzetten.

Na lekker geslapen te hebben waren we vroeg wakker en besloten om vroeg op pad te gaan. We zijn begonnen met een stop bij Kasteel oud Valkenburg voor een lekker ontbijt.

De rest van de dag hebben we veel gereden, rond en in Limburg. Hier vind je veel ‘boeren’ wegen. Echt een aanrader.

Rond de klok van 14:00 uur zijn we weer op ons gemakje richting Asperen gereden. Een half uur voor aankomst hebben we even gebeld met Marcel zodat hij naar de verhuurplek kon komen. Bij aankomst werden we opgewacht door Marcel en Sharony. We hebben verteld over onze leuke trip en nog even leuk staan kletsen.
Een hele leuke ervaring en mini vakantie in één!