Reisverhaal Daphne & Jan

  • 04 juni 2016
  • 2 min leestijd
Reisverhaal Daphne & Jan

Ter gelegenheid van de verjaardag van mijn man, hadden we besloten om een weekendje te onthaasten in een retro camper. Via internet kwamen we bij Camper Voet terecht die een prachtig geheel gerenoveerd exemplaar te huur had (Scover) en ook redelijk centraal in het land gelegen is, in een prachtig gebied.

Bij Camper Voet werden we zeer hartelijk ontvangen en na enige uitleg van Marcel en Sharony mochten we deze beauty, Scover, meenemen om heerlijk te toeren door het rivierengebied tussen Leerdam, Culemborg, Wijk bij Duurstede en Tiel. Heerlijk ongedwongen met een zeer sfeervol en compleet ingerichte VW camper: bijpassende klapmeubeltjes, bekleding, gordijntjes, etc., alles was helemaal “af” en functionerend!

daphne en jan
Onderweg en ook ‘s avonds op de camping trokken we gelijk veel bekijks en kregen zeer veel positieve reacties.

kids in camper
Ook onze kinderen (10 en 5) hebben genoten van het weekend in de retro camper. Een mini-huisje op wielen sprak erg tot de verbeelding. Ons zoontje heeft verstoppertje gespeeld in de opbergvakken/kastjes. Het hoogtepunt was natuurlijk het slapen in de uitgeklapte bovenverdieping. ‘s Ochtends na vertrek zijn ze heerlijk blijven “snoozen” in het beneden bed dat we uitgeklapt lieten tijdens het rijden.

Het rijden in de VW T2 is wel even wennen en niet te vergelijken met een moderne auto, maar ging ons uiteindelijk goed af omdat we al meer in oldtimer auto’s gereden hadden. Het huren van een VW camper voor een unieke ervaring kunnen we iedereen aanraden. Camper Voet is daarvoor het perfecte adres!

Daphne & Jan