Reisverhaal: Jan-Burger & Helmi

Reisverhaal: Jan-Burger & Helmi

Rondje Nederland met Scover!

De eerste week van augustus hebben wij een rondje Nederland met het busje gereden.
We begonnen in Zeeland (incl. mosselen in wittewijnsaus uit de Scoverkeuken), zijn doorgereden naar Limburg, naar Drenthe, via een stormachtige rit over de Afsluitdijk naar Texel en weer naar huis.


Een aantal nachten hebben wij een overnachting gehad op natuurcampings. Ook dit is een aanrader: niet al te grote, heerlijk rustige campings met veel groen!
Nederland is prachtig, zeker op de binnendoorweggetjes. Het zoeken van de mooie plekjes met een echte wegenkaart heeft dan zeker ook iets speciaals.
Scover is een fijne auto om mee te rijden!
Hij ziet er prachtig uit en maakt daarnaast ook nog eens een heerlijk nostalgisch volkswagengeluid!
Onderweg veel bekijks, zwaaien, duimen omhoog: we deden net alsof Scover ons busje was!
Op de een of andere manier onthaast je helemaal door het rijden in het busje, hard rijden wil je niet (mag en kan ook niet). Geen probleem als vrachtwagens je met 100  km op de Afsluitdijk inhalen?
De bus is compleet uitgerust van bestek tot percolator en van spelletjes tot theedoeken. Je staat verrast van alle opruimplekjes!

Marcel & Sharony zijn een hartelijk en enthousiast stel, die hun liefde voor het busje niet onder stoelen of banken steken!
Dank jullie wel voor de ontvangst, uitgebreide uitleg en proefrit. We komen zeker nog een keer terug, want we willen die rode automaat ook nog een keer proberen!

Hartelijke groeten,
Jan-Burger & Helmi Troost