Reisverhaal Marie, Mariëlle en Elly: Vriendinnenweekend met Volkswagen camper.

  • 11 juli 2016
  • 2 min leestijd
Reisverhaal Marie, Mariëlle en Elly: Vriendinnenweekend met Volkswagen camper.

Samen hadden wij het plan gemaakt om een ‘Hippie Jippie’ weekend te gaan organiseren. Hierbij hoort natuurlijk bijpassend vervoer. Onze voorkeur ging uit naar een oude Volkswagen camper.  Al vrij snel vonden wij Scover op  het internet en wisten we gelijk dat hij perfect zou zijn voor ons weekend.

Vrijdagmiddag, na wat uitleg, gingen we dan ook op pad. Aan het begin moesten we nog wat wennen aan elkaar, aangezien het schakelen toch (per ongeluk) meer geluid opleverde dan de bedoeling was. Gelukkig waren wij al snel een goed reizend team. Ook al gingen we voor het eerst met een Volkswagen camper op pad.

Onderweg hebben we helaas behoorlijk wat slecht weer gehad met enorm grote plensbuien. Eenmaal bij de kust aangekomen trok gelukkig de lucht helemaal open en konden wij op ons gemak (was binnen 5 minuutjes gebeurd) op de camping installeren. Hier trokken we al snel erg veel bekijks met de groene Scover. Vrijdagavond hebben we een leuke eettent en kroeg opgezocht en pas tegen de ochtend in ons bedje gekropen. Op de onderstaande foto is te zien dat twee lady’s beneden sliepen en een lady bovenin sliep. Om bovenin te komen had nogal wat voeten in aarde, maar dit zou ook zo maar door het tijdstip en het nuttigen van wat alcohol kunnen komen.

Reisverhalen Volkswagen T2

Zaterdag was de bedoeling om er een leuke stranddag van te maken, maar we voelde ons prima op ons gemak op de camping en hadden alles bijdehand met ons ‘eigen’ campertje. De hele dag lekker in de zon gelegen, een wijntje en kaasje genuttigd. Doordat Scover toch een bezienswaardigheid was op de camping hadden we best veel aanspraak, want er waren toch wel veel mensen nieuwsgierig hoe de binnenkant van Scover eruit zag. Zaterdagavond weer onze “stamkroeg” opgezocht en er weer een gezellige avond van gemaakt. Op zondag nog heerlijk in het zonnetje ontbeten en toen moesten we weer beetje richting huis. We hebben een geweldig weekend gehad, enorm genoten van onze bijzondere accommodatie. Het is zeker voor herhaling vatbaar.

Marie, Mariëlle en Elly

Over een vriendinnenweekend met een thema,lees je hier!