Reisverhaal: meidenweekend in stijl

Reisverhaal: meidenweekend in stijl

Afgelopen weekend zijn wij, 4 hippies in hart en nieren, met Berty op stap geweest. Uitgedost met hippie zonnebrillen, bloemenkransen in het haar, regenboog t-shirts en bordjes met Peace, Love, én…. Peace (want de wereld kan wel wat meer vrede gebruiken), zijn we met Berty naar Zeeland gereden. Maar voor onze reis kon starten hebben we eerst nog een lading heerlijke krakelingen, bokkenpoten en mergpijpjes ingeslagen bij de welbekende bakker in Leerdam. We hebben onderweg heerlijk weer gehad en we hebben een mooie rit met Berty gemaakt. Aangekomen in Wolfaartsdijk hebben we de stoeltjes en de tafel uitgeklapt voor Berty en begon onze vakantie met lekkere biertjes en een poging tot barbecueën. ‘s Avonds hebben we gezellig de bijrijdersstoel omgedraaid en de tafel gemonteerd voor de spelletjesavond. ‘s Nachts hebben we alle vier heerlijk liggen dromen in Berty. De rest van het weekend bestond uit strand, bios en lekker eten. Berty heeft ons overal met veel flair naartoe gebracht en ze rijdt als een zonnetje. Tot volgend jaar: Love, Peace and Happiness (and more Peace).

Vriendinnenweekend met een paar drankjes

Meer ideeën wat te gaan doen met vrienden? Lees het toffe reisverhaal van het verrassingsweekend van een vriendengroep met veel ervaring.

Meidenweekend verkleed als nonnen, lees hun avontuur.

Lees het verhaal van een top weekend met vrienden, op camping de Lievelinge.

 

vriendinnenweekend, VW, Camper, oldtimer vriendinnenweekend, VW, Camper, oldtimer vriendinnenweekend, VW, Camper, oldtimer

Liefs van de vier hippies.