Reisverhaal Paul & Suetta

Reisverhaal Paul & Suetta
We wilden eens een andere vakantie met onze 2 pubers van 16 jaar, een oude VW camper huren wilden we altijd al eens, en zo kwamen wij bij Camper voet terecht!

14 dagen Frankrijk in en het liefst aan de Atlantische kust, wel een eind, maar voor Scover geen enkel probleem volgens Marcel!

Vrijdag Scover opgehaald en na wat tips and tricks van Marcel, Scover ingepakt, om de volgende dag ons avontuur te gaan beleven!
Alle ruimte voor je spullen dus dat was ook zeker geen probleem, muziekje aan (70’er jaren) en lekker toeren, gewoon tot je het zat bent, maar dat duurde wel wat langer (hij ging zo lekker) en voor we het wisten zaten we 600 km verder en namen we een camping voor de eerste nacht!

weekend weg, zomer, camper, volkswagen, t2, oldtimer, gezelligheid, gezin, pubersAlles spreekt voor zich zo simpel, maar zo doeltreffend!

Met z’n vieren de eerste nacht in Scover beleeft en heerlijk geslapen!
Volgende dag weer op pad en na af en toe wat rusten en een slokje olie en benzine voor Scover, aangekomen bij Bordeaux.

weekend weg, zomer, camper, volkswagen, t2, oldtimer, gezelligheid, gezin, pubersdaar een nacht gebleven om de volgende dag naar Lacanau-Océan te gaan, waar Scover zijn hele familie tegen kwam, en waardoor de ramen open moesten blijven om maar te blijven zwaaien naar iedereen (hou je niet van een klein beetje bekijks dan ……..tja?)

weekend weg, zomer, camper, volkswagen, t2, oldtimer, gezelligheid, gezin, pubers4 heerlijke dagen gehad, mooi weer, maar met de luifel uit is het prima uit te houden! Iedere ochtend verse koffie uit de percolator, en s’middags een koel drankje uit de koelkast!

Op de weg terug een camping in de Loire gepakt

weekend weg, zomer, camper, volkswagen, t2, oldtimer, gezelligheid, gezin, pubersen vandaar uit naar Parijs gereden, ook de peagé geen probleem voor Scover , gewoon in de rust op de linkerbaan!

In Parijs via de pereferique, waar iedereen je NU wel voorrang verleend en wel respect heeft, aangekomen op camping Parijs!

3 dagen door Parijs gezworven, beetje regen gehad maar ook het dak was water dicht dus heerlijk geslapen!

weekend weg, zomer, camper, volkswagen, t2, oldtimer, gezelligheid, gezin, pubersLaatste kilometers naar huis rustig aan gedaan omdat we nog lang niet wilden stoppen met “camperren” (heb Marcel nog gevraagd of ie wilde ruilen met onze auto) helaas ….

weekend weg, zomer, camper, volkswagen, t2, oldtimer, gezelligheid, gezin, pubersScover ingelever, kop koffie gedaan alles nagelopen en met een klein traantje weg pinkend in onze nieuwerwetse auto naar huis gereden!


Alles was top geregeld, camper in topconditie, veilig en goed te bedienen, je moet wel een beetje lief voor de camper zijn (olie checken op lange ritten) maar dan heb je een heerlijke maar ook een aparte vakantie!

Paul, Suetta, Mats en Micky
 
We hebben van Paul op Google ook nog een mooie recensie ontvangen. Het is zo lekker Cliché, maar hierom vinden we campers verhuren zo tof.