Reisverhaal: Retro caravan

Woensdagmorgen 3 mei vertrokken wij uit Vlissingen richting Asperen om onze ‘Tam’ op te halen. Daar werden wij vriendelijk ontvangen door eigenaar Marcel.

Reisverhaal: Retro caravan

Na een kop koffie en goede uitleg zijn we met deze eyecatcher naar de provincie Utrecht gereden. Onderweg hadden we veel bekijks en opgestoken duimpjes van mede weggebruikers.

Op de camping aangekomen in een poep en een scheet deze lichtgewicht caravan op het veld neergezet en de retro parasol met tafel en stoeltjes uitgestald om heerlijk te kunnen genieten van deze welverdiende korte vakantie.

De caravan is van alle gemakken voorzien; van tafel tot kookgerei, voor de koffie een percolator en wat er niet is kun je huren via campervoet.

Ook op de camping kregen wij leuke reacties op deze opvallende verschijning.

We hebben een dag gefietst, kringloopwinkels afgestruind, zijn uit eten geweest en hebben ’s morgens heerlijk ontbeten in de caravan met een gekookt eitje.

Wij vonden het een supertoffe ervaring om met de ‘Tam’ op pad te gaan en aangezien we al enige tijd in overweging zijn een ConstrucTam aan te schaffen was dit een prima try-out en zolang we zelf nog geen pareltje gevonden hebben is dit zeker voor herhaling vatbaar!

Familie Krist, Vlissingen