Reisverhaal: Shirley en Mylene

  • 29 mei 2018
  • 1 min leestijd
Reisverhaal: Shirley en Mylene

Op donderdag 10 mei stond de Iness ons op te wachten, ze leek er net zo veel zin in te hebben als wij. Ook onze dochter van 3, begreep al snel dat de sfeer in een VW T3 (of ouder) anders is dan in een gewone auto of dergelijke. Met z’n 3’en gingen we op pad, met de heerlijke 70’s muziek op de achtergrond aan, genietend ten top, op weg naar onze eerste boerencamping.

Hier hebben we (met wat hulp van ervaren kampeerders) alles goed neergezet. Voordeel was dat we er de dag erna op de tweede boerderij camping uitzagen als enorm ervaren kampeerders die alles zo fixten met deze super hippe camper.

Leuk ook de reacties van enthousiaste mensen!
De eerste avond was het behoorlijk fris en onze dochter vond het erg wennen ‘alleen’ bovenin de camper. Dus we zaten al snel ook binnen om vervolgens vroeg te slapen. Na een koud nachtje met een big smile wakker geworden omdat we verder mochten touren met Iness.

We zijn voor twee nachtjes doorgereden naar Zoutelande en hebben daar als ervaren VW-kampeerders de Iness een mooi plekje gegeven en uitgestald. Ondertussen hebben we deze dagen gebruik gemaakt van de polaroid camera die we erbij gehuurd hebben. De foto’s waren precies zoals het hoort, ietwat overbelicht en gaven eigenlijk de sfeer en ons genieten perfect weer. Al zittend voor de Iness kwamen we erachter dat we de tankdop ergens onderweg verloren waren! (we hadden op dat moment nog niet hoeven tanken) We hebben er behoorlijk om moeten lachen want tja zoiets hoort er natuurlijk ook bij. Gelukkig zijn er nooddopjes bij tankstations te koop dus toch een veilige terugreis gehad. Op zondag moesten we namelijk alweer terug rijden, en dat gebeurde  in de regen, alsof Iness het ook jammer vond dat het erop zat.

Kortom, we hebben enorm genoten van onze daagjes met Iness. Een super ervaring om ook eens met de kleine te doen.  De sfeer is namelijk heerlijk besmettelijk! 😀

Polaroid camera VW camper kamperen, zoutelande

 

Groeten,

 

Shirley en Mylene