Reisverslag Lotte Heetebrij (10 jaar)

Reisverslag Lotte Heetebrij (10 jaar)

Op 4-8-2018 gingen mijn ouders, broertje Sil en ik naar Asperen om een Volkswagen T2 busje op te halen. Zijn naam is Lex. Toen we eindelijk in Asperen waren ontmoeten we Lex, Marcel en Sharony.

Last minute camper opgehaald bij Marcel, Marcel staat hier links op de foto

Met me moeder en broertje bij Marcel van CamperVoet voor vertrek.

Lastminute camper opgehaald bij Marcel met papa en mama

Met me familie bij Campervoet

Hun gaven ons een tour door Lex en gaven uitleg. Toen gingen we wat drinken. Daarna gingen we met zijn allen kaasstengels eten in Leerdam. Die waren super lekker. Daarna vertrokken we naar Den Bosch. Daar hebben we ongeveer 20 minuten gezocht naar een camping en uiteindelijk vonden we er een namelijk camping Namaste.

Met de camper in de buurt van Den Bosch Camping namaste

Met de camper in de buurt van Den Bosch Camping namaste

De camper op de camping namaste in de buurt van den bosch

De camper op de camping Namaste in de buurt van den bosch

Camper Lex op Camping Namaste in de buurt van Den Bosch, Noord Brabant

Daar zijn we 2 nachten gebleven. Daarna gingen we naar Vaals het 3 landenpunt. Dat was eigenlijk super saai. Die avond moesten we natuurlijk weer op zoek naar een camping. Die hadden we gevonden hij heette camping ‘Gulperberg’ en lag op en heuvel. Het was best een luxe camping eigenlijk, veel te luxe. Er was een zwembad en gratis toegang tot een zwemparadijs. Naar dat zwemparadijs zijn we 2x geweest, dat was super leuk.

Met Lex op camping de Gulpenberg in Gulpen

Daarna bleven we in Limburg, maar nu gingen we naar een plek dichtbij Venray. Die camping heette ‘De halve maan’. De volgende morgen zijn we naar een natuurgebied geweest bij een meer. Daar hebben we 4 km gewandeld en bramen gegeten, want die groeide daar in het wild. Toen gingen we naar een camping dichtbij Utrecht. Dat was een stilte camping en dat vond ik niet leuk, want daar mocht je niet hard praten.

Op de stilte camping met de bus in Lage Vuursche

op de camping in Lage Vuursche

De volgende dag gingen we richting Friesland. We gingen langs de Utrechtse Vecht. Daar hebben Sil en ik niks van meegemaakt, want wij lagen te slapen op de achterbank.

Bij landgoed Vollenhoven, speciaal voor ons want we komen uit Vollenhove

In Friesland aangekomen kwamen we bij en camping genaamd Hindeloopen. Die nacht was er een best wel heftige storm met windkracht 7. Bij die storm is de tent bijna weg gewaaid hahahaha. Die nacht is ook er ook een scheur in het dakdoek gekomen (au). Dat vonden we heel erg, maar gelukkig deed Marcel er niet moeilijk over. De volgende dag gingen we eerst naar het stadje Hindeloopen. Dat was super mooi en leuk. Daarna zijn we via de afsluitdijk naar Enkhuizen gegaan.

Lunchen op de afsluitdijk

Doorkijkje bij de stadspoort in Enkhuizen

Stadspoort Enkhuizen

Lastminute camper huren, Familie heetebrei deed het ook met de bus in Enkhuizen

Lex in Enkhuizen

Volkswagen camper huren in Hindeloopen

Lex in Hinderloopen

Gehuurde VW camper in Edam

Met de bus bij het IJselmeer in de buurt van Edam

Aan het IJselmeer met Lex

Daar was een camping (ik weet de naam niet meer) die haast in de stad lag dat was super handig. Die avond zijn we ook uiteten geweest, omdat het de laatste dag was. We zijn naar een pizzeria geweest waar we bijna een uur moesten wachten. Toen was de laatste dag alweer aangebroken we moesten Lex weer terugbrengen naar Asperen. We vonden het een super leuke week en hebben erg genoten.

Bedankt voor dit leuke avontuur Lex!

Groetjes,

Geert, Evelyn, Lotte (10) en Sil Heetebrij (9)