Maanden naar uit gekeken… eindelijk op pad met een retro volkswagenbusje! We gingen hem afvinken van onze bucketlist!
Helaas leek Corona bijna roet in het eten te gooien. We hadden een Elfstedentocht in Friesland bedacht, maar de uitgezochte campings bleken helaas geen privé sanitair te hebben. Nu zijn we best doorgewinterde kampeerders. Maar een lang weekend met alleen een mobiel toiletje ging ons toch wat ver…..Last minute konden we onze plannen gelukkig nog wijzigen.

IMG 1 - Bucketlist Berty

Zo vertrokken we op Hemelvaartsdag naar de Veluwe. Uiteraard reden we relaxed binnendoor (met de vintage playlist aan!), want dat rijdt toch het leukst. We waren al vrolijk, maar de leuke reacties en lachende blikken onderweg maakten ons nog blijer. Jeetje, je valt wel op in zo’n busje 🙂

IMG 2 - Bucketlist Berty

IMG 4 - Bucketlist Berty

Na twee heerlijke dagen op een boerencamping in Garderen reden we op zaterdag toch nog richting Friesland. Met een tussenstop in het prachtige Hindeloopen reden we naar een leuke stadscamping in Sneek. Nu hadden onze dochters nòg een wens: met de camper door de McDrive 🙂

IMG 5 1 - Bucketlist Berty

IMG 6 - Bucketlist Berty

Na er avondwandeling door het helaas heel stille Sneek reden we op zondag via de Afsluitdijk en Noord-Holland weer terug. Het was een heerlijk weekend!
Op pad met het retrobusje is afgevinkt, maar Friesland hebben we op ons bucketlist gezet. We gaan zeker nog een keer terug!

Groetjes,

Leontien