Als verhuur bedrijf zijn wij niet bang voor de concurrentie van particuliere camper verhuurders, hieronder lees je waarom.

Bedrijfsmatige camper verhuur

De doelgroep die bij en bedrijf een camper huurt heeft geen zin in gedoe. Het nadeel van een bedrijf ten opzichte van particuliere verhuur is dat een bedrijf hogere kosten maakt.

  • Zo betaal je 21 procent btw als je een camper van een bedrijf huurt.
  • Een camperverhuurbedrijf heeft verhuurverzekeringen.
  • Bedrijfsmatige 24/7 pechhulp voor alle campers in het buitenland.
  • En als je met een goed bedrijf te maken heeft beschikken ze over een eigen werkplaats, zodat bij een vermoeden van een defect het gemakkelijk gecontroleerd kan worden.

Maar hogere kosten is niet altijd negatief. Bedenk maar dat als je onderweg bent naar je bestemming en de camper vertoont vage klachten. Hoe fijn is het dan als je contact op kan nemen met 24/7 hulp waar dan ook in Europa. Een geruststellende gedachten. Ook bij ons gebeurt het onderhoud in eigen werkplaats door hoog opgeleide monteurs. Als een camper terugkomt van een verhuring kunnen we de bus eenvoudig nalopen op onze hefbrug zodat je zeker weet dat je een betrouwbare bus mee krijgt. Mocht er een defect zijn dan hebben we dit snel weer verholpen.