Wil je een dag rondtoeren met een klassieke VW bus?

Dat kan bij Camper Voet. Onze retro busjes worden ook ingezet om mee een dag rond te toeren. Daghuur is in de ochtend ophalen en in de avond weer terugbrengen. Dit kost 200 euro. Via het online boeking systeem van Camper Voet kan je geen boeking voor 1 dag plaatsten. Boeken kan via de mail of door het contactformulier hiernaast in te vullen.

Voor daghuur is zijn onze personenbusjes uitermate geschikt. Dit zijn: VW T1 personenbusje Goldy & VW T2 personenbusje  ”Sunny’‘, welke je het hele jaar per dag kunt huren. Bij het huren ontvangen jullie super leuke route (ook met kinderen) voor de geweldige trip.

Daarnaast zijn in het voor- en na seizoen onze retro Volkswagen campers ook beschikbaar voor daghuur. In het hoogseizoen is het huren van een camper voor een enkele dag niet mogelijk.

Als u een dag boeking wilt kunt u contact opnemen door te bellen naar (+31)6 184 100 35 of door ons contact formulier hiernaast in te vullen. Wij zullen zo snel mogelijk reageren.

thumbnail Image 3 300x225 - Wil je 1 dag een VW camper huren?

Neem contact met ons op!

Iets te vieren of een leuke dag beleven?

Onze VW busjes zijn te huur voor een gezellige dag met familie of vrienden. We hebben veel gezellige reisgezelschappen mogen ontvangen onder het genot van een heerlijke kop koffie of thee. Gevolgd door een persoonlijke uitleg. Ga een leuke unieke route rijden of ga gezellig taartjes brengen bij familie om een jarige in het zonnetje te zetten. We horen ook regelmatig dat er met onze busjes, echte VW liefhebbers verrast worden. Om een trip langs memory lane te gaan maken. Succes gegarandeerd. Of scoor wat plus punten en ga op een romantische picknick, Tip van Marcel Voet is: ” leen gratis onze picknickmand.’