Dat doen we om het eigen risico van de verhuurverzekering van de camperbus te betalen, de door een huurder veroorzaakte schade te repareren en eventuele boetes tijdens de huurperiode te betalen.

Gelukkig is dit zelden nodig en is de kans groot dat je je borg gewoon weer terugkrijgt.

BORG: Voor alle campers geldt een borgsom van €900,- voor consumenten. Dit is tevens het maximale eigen risico per schadegeval.

VERLAGEN VAN DE BORG: De consument kan de borgsom verlagen naar 250 euro per gebeurtenis. Tegen een meerprijs van 50,- per periode korter van een week of korter. Dit betekent dat als je een weekend, midweek of week weggaat, je 300 euro op onze rekening stort en je 250 euro terugkrijgt als de camper onbeschadigd terugkomt.

Als je langer dan een week weg gaat (bijvoorbeeld: week plus weekend, week plus midweek of 2 weken) kost het verlagen van de borgsom 100,- en stort je in totaal 350 euro op het rekeningnummer van Camper Voet. De borgsom van 250 euro krijg je terug als de camper onbeschadigd terugkomt. Bij 3 weken kost het verlagen van de borgsom 150,- en stort je 450 euro etc.

De borg dient uiterlijk een week voor de ophaaldatum betaald te worden.

Lees de volledige uitleg over de borgsom in onze algemene voorwaarden.