Pap, dat is een leuk campertje. Zo klonk het met enige regelmaat als we voor de tent zaten de afgelopen jaren op de camping.
Het waren niet alleen de kinderen die zo enthousiast waren, maar ook mama zag het wel zitten om een keer met een campertje op pad te gaan.
 
Op een verlaten avond in het vroege voorjaar van 2022 gingen we even zoeken op google naar de opties om toch maar eens een campertje te huren in de meivakantie. We kwamen al snel uit bij Campervoet. Ik kan je vertellen, als je op de website beland van campervoet moet je van goede huize moet om de enthousiasme niet verder aan te wakkeren.
 
Na wat campertjes vergeleken te hebben viel ons oog al snel op Sophie. We waren als snel verliefd op de kleur en het verhaal wat deze camper uitstraalt. 20 mei was dan uiteindelijk de dag waarop ik in de ochtend Sophie kon komen ophalen. Na een lekkere bak koffie en de goede uitleg van Marcel tourden we al snel naar huis om de camper in te pakken. (We wonen dicht bij dus dat was een voordeel).
Na het inpakken vertrokken we richting ons eerste natuurkampeerterrein in Zeewolde. (Met onderweg even door een zeer domme fout van mijn kant 1,5 uur oponthoud…. Ik kan hier een verhaal opzicht over schrijven maar ik zou zeggen vraag het Marcel;-))
 
Wat een beleving zeg dat rijden. En weet je wat nou zo tof is. Als je een willekeurig ander T3 VW busje tegenkomt gaat 9 van de 10 keer het handje omhoog. Ofwel we hoorden er helemaal bij. We hebben in een week tijd zuidwest NL aangedaan. Een mooie trip waarin we een hoop hebben gezien. Ik zou aanraden om zoveel mogelijk binnendoor te gaan. Snelweg rijden kan wel maar of je je er perse blij van wordt is ten tweede. 
 
Al met al een zeer geslaagde vakantie. Mocht je nog twijfelen? Doe het gewoon, een ervaring die je niet meer afgenomen kan worden.
 
Jan en Corine  Thirza en Jelle Pul

Erg naar ons zin gehad <3!