Je rijdt volkomen ontspannen in de camper. Het grote stuur in je handen en op de radio speelt je favoriete muziek. Als je van blik wisselt met voorbijgangers lijken zij wel vriendelijker dan normaal. Ze lachen naar je! Dit is het vriendelijke cadeau dat komt bij het huren van een retro camper.

De bestemming van de reis doet er niet toe: je bent op avontuur. Terwijl je rijdt beslis je of het een vakantie in eigen land wordt, waarbij je de vele mooie plaatsen aandoet of of je lekker de kust afrijdt en blijft staan waar het je fijn lijkt. In de camper zit namelijk alles wat je nodig hebt. Kijk maar naar de inventaris.

Eenmaal de plek van bestemming uitgekozen, is de Volkswagen camper snel omgebouwd tot een klein huisje. Eet je ‘s avond lekker je eigen maaltijd bereid in het keukentje? Met daarna nog een lekkere bak koffie? Het kan allemaal! Misschien sluit je de avond wel af met een glaasje wijn en fijne diepzinnige gesprekken, terwijl de zon langzaam onder gaat, met op de achtergrond het geluid van kabbelend water. Dat is pas genieten.

Terwijl je in bed ligt, denkend aan wat de morgen zal brengen, schiet er alvast één tevreden gevoel door je hoofd en ben je blij dat je een camper hebt gehuurd. ‘s morgens kan je je eigen bakbroodjes bakken in de wonderpan, wat alweer een goed begin zal zijn van de volgende dag.

 

Dit is het ideale gevoel van het rijden in een Volkswagen T1, T2 of T3 camper van Camper Voet. Wij zorgen namelijk dat je een onbezorgde vakantie zal hebben!

We hebben tegenwoordig ook gave verzorgde routes die je kunt rijden. Ga een weekend weg waarin je niet hoeft te denken over waar je kan slapen of wat je gaat eten alles is geregeld bij Camper Voet