Het zussenweekend van Tineke, Jose, Carla en Sandra.

Wij, vier zussen uit de bouwdecennia ’50 en ’60, gaan er al twintig jaar jaarlijks samen tussenuit. De eerste paar keer een dag, later kwam er een overnachting bij en af en toe maken we er twee overnachtingen van. Ieder jaar is er 1 zus die van tevoren niet weet wat we gaan doen, de andere drie hebben zo mogelijk nog meer plezier van de voorpret van het organiseren. Dit jaar is het idee ontstaan om een Volkswagen T2 huren. Het werd Berty van Camper Voet.

thumbnail 1 - Het zussenweekend van Tineke, Jose, Carla en Sandra.

Wat is Marcel Voet een spontane, open en relaxte jongeman! Een goede start van een ontspannen weekend. Zus Jose doorstond de proefrit met glans en nadat de spullen waren overgeladen konden we op pad. Berty reed als een zonnetje, ze heeft ons nooit in de steek gelaten. De eerste avond sliepen we op een camping in Vlissingen. Wat een gemak om de camper neer te zetten, stoeltjes eruit, wijntje erbij en klaar zijn de zusjes! Zelf kampeer ik altijd met een tent, dan ben je toch iets langer bezig. Carla en ik sliepen op de “eerste verdieping”. We vonden het plafond wel erg dicht bij onze neus zitten. Geen wonder, we lagen met het hoofd de verkeerde kant op. Alle begin is moeilijk 😊, de volgende dag beter.

2 1 1200x993 - Het zussenweekend van Tineke, Jose, Carla en Sandra.

De volgende dag, toen we genoeg zee hadden gezien, zijn we doorgereden naar Baarle Nassau. Daar hadden we een prachtige, ruime, groene camping. Een bekijks dat we hadden het hele weekend, zowel op de weg als op de campings. Het busje is natuurlijk prachtig om te zien, en dan komen er ook nog een vier van die dames “op leeftijd” uit. Je zag de mensen hun hoofd breken over wat onze onderlinge relatie zou zijn! 😊

We hebben genoten van ons weekendje met Berty en waren zeer tevreden over Camper Voet. Ik ga graag ook nog eens met Berty op weg met mijn gezin of met vriendinnen. Een aanrader!