Hoe werkt het?

Wil je een mooie Volkswagen T2, T3 of T4 camper huren voor een vakantie, bruiloft of ander evenement? Dan ben je bij Camper Voet aan het juiste adres. Prik een datum, kies je huurperiode en boek via de site, telefonisch of per mail.

Lees vooraf de algemene voorwaarden door, zodat je weet wat wij van jou verwachten en we een zo goed mogelijke service kunnen leveren. Zodra je je boeking hebt gedaan, ontvang je van ons een handleiding over de camper en handige tips voor onderweg. Om alvast in de stemming te komen, vind je hier reisverhalen van huurders die je voorgingen.

  • Bij de campers hoort een volledig inventaris. Hierdoor hoef je niet onnodig veel mee te slepen en maak je gebruik van de juiste extra’s voor een onbezorgde roadtrip. Bekijk hier wat er allemaal aan boord is in de campers.
  • Bij pech in Nederland wordt je geholpen door Roadguard. Wil je met de camper naar het buitenland, dan mag dat ook mits je deze reisverzekering incl de module Automobilistenhulpverzekering heb afgesloten.
  • Per dag zitten 150 vrije kilometers inbegrepen, zodat je voldoende vrijheid hebt om overal naartoe te toeren. Bij camper Joy zitten er 200 vrije kilometers inbegrepen. Voor elke extra kilometer betaal je 25 cent. Bekijk hier de huurtarieven
  • Tijdens de verhuurperiode ben je als huurder volledig verantwoordelijk voor de camper. Zorg dus voor voldoende olie, bandenspanning, brandstof, etc. De (retro) camper is echt even van jullie!
  • De campers zijn verzekerd voor verhuur, lees daar hier meer over.
  • Alle bestuurders moeten 24 jaar of ouder zijn.

Zijn er na het lezen van de algemene voorwaarden nog onduidelijkheden? Dan biedt onze lijst met veelgestelde vragen wellicht uitkomst. Anders zoek je gewoon even contact met ons, we helpen je graag! Uiteraard kun je ook nog met vragen bij ons terecht als je de camper komt ophalen. Zo zorgen we er samen voor dat je met een vertrouwd gevoel de weg opgaat voor een onbezorgd avontuur.

‘Draai de sleutel om en geniet!’

Zie jij jezelf al kamperen in Scover, Lex, Iness, Berty of Joy?

Neem contact met ons op!