Hoe werkt het?

Wil je een mooie Volkswagen T2, T3, T4 of T5  buscamper huren voor een vakantie, bruiloft of ander evenement? Dan ben je bij Camper Voet aan het juiste adres. Prik een datum, kies je huurperiode en boek via de site, telefonisch of per mail.

Zodra je je boeking hebt gedaan, ontvang je van ons een handleiding met meer informatie over de camper en handige tips voor onderweg. Om alvast in de stemming te komen, vind je hier reisverhalen van huurders die je voorgingen.

Wist je dat?

  • Alle bestuurders 24 jaar of ouder moeten zijn (Dit is een eis van de verzekering).
  • Jij tijdens de verhuurperiode volledig verantwoordelijk bent voor de camper. Zorg dus voor voldoende olie, bandenspanning, brandstof, etc. De (retro) camper is echt even van jullie!
  • Bij de campers van Camper Voet een volledig inventaris hoort. Hierdoor hoef je niet onnodig veel mee te slepen en maak je gebruik van de juiste extra’s voor een onbezorgde roadtrip. Bekijk hier wat er allemaal aan boord is in de campers.
  • Per dag 150 vrije kilometers inbegrepen zitten bij de oltimer campers en 250 vrije kilometers bij de moderne campers, zodat je voldoende vrijheid hebt om overal naartoe te toeren. Voor elke extra kilometer betaal je 25 cent. Bekijk hier de huurtarieven.
  • Bij pech in Nederland je geholpen word door Roadguard. Wil je met de camper naar het buitenland, dan moet je eerst deze reisverzekering inclusief de module Automobilistenhulpverzekering afsluiten. Lees hier meer over de verzekering van Camper Voet.

Lees vooraf de algemene voorwaarden door, zodat je weet wat wij van jou verwachten en wij een zo goed mogelijke service kunnen leveren. Zijn er na het lezen van de algemene voorwaarden nog onduidelijkheden? Dan bieden onze antwoorden op de veelgestelde vragen wellicht uitkomst. Anders zoek je gewoon even contact met ons. Wij (Marcel Voet en Sharony Bosma) helpen je graag verder!

Uiteraard kun je ook nog met vragen bij ons terecht als je de camper komt ophalen. Zo zorgen we er samen voor dat je met een vertrouwd gevoel de weg opgaat voor een onbezorgd avontuur.

‘Draai de sleutel om en geniet!’

2016 06 27 22.41.24 copy 1140x641 1024x576 - Hoe het werkt?

Zie jij jezelf al kamperen in een van onze mooie buscampers?

Neem contact met ons op!