Wil je een mooie Volkswagen T1, T2, T3, T4 of T5  busje of camper huren voor een vakantie, bruiloft of ander event? Dan ben je bij Camper Voet aan het juiste adres. Prik een datum, kies je huurperiode en boek via de site, telefonisch of per mail.

Wil je bij ons een caravan of photobooth boeken. Dan doe je dit door het contact formulier in te vullen of en email te sturen naar info@campervoet.nl

Bel ons gerust bij vragen tijdens het boeken, dit mag van 08.00 tot 22.00 ‘s avonds of stuur ons een Whatsapp. We helpen je graag ook ‘s avonds, bel ons gerust:)

Zodra je je boeking hebt gedaan, ontvang je van ons een handleiding met meer informatie over het voertuig en handige tips voor onderweg. Om alvast in de stemming te komen, vind je hier reisverhalen van huurders die je voorgingen.

Wist je dat?

  • Wij unieke routes hebben voor een avontuurlijk dagje uit of een complete vakantie vol verrassende bestemmingen.
  • Onze retro camper-busjes en caravans uit jaren eind 60 en begin 70 en 80 van de vorige eeuw zijn. Hiermee maak je dus helemaal de blits!
  • Bij de campers en caravans van Camper Voet een volledig inventaris hoort. Hierdoor hoef je niet onnodig veel mee te slepen en maak je gebruik van de juiste extra’s voor een onbezorgde roadtrip.

Lees vooraf de algemene voorwaarden door, zodat je weet wat wij van jou verwachten en wij een zo goed mogelijke service kunnen leveren. Zijn er na het lezen van de algemene voorwaarden nog onduidelijkheden? Dan bieden onze antwoorden op de veelgestelde vragen wellicht uitkomst. Anders zoek je gewoon even contact met ons. Wij (Marcel Voet en Sharony Bosma) helpen je graag verder!

Uiteraard kun je ook nog met vragen bij ons terecht als je voertuig komt ophalen. Zo zorgen we er samen voor dat je met een vertrouwd gevoel de weg opgaat voor een onbezorgd avontuur.