Huur Volkswagen T3 – Iness

Iets jonger, maar ook 12 centimeter breder dan Scover en Berty, is onze Iness de ideale keuze voor liefhebbers van meer ruimte op reis. We hebben deze camper volledig als nieuw gemaakt. Ze rijdt net zo goed als 39 jaar geleden toen ze haar eerste meters maakt. Ze heeft zich bewezen met een rondreis van 3 weken door Duitsland, Frankrijk en Italië. Nu staat ze klaar om jullie te vergezellen! Degelijk, betrouwbaar en gezellig, Iness zorgt voor een zorgeloze vakantie.

Zin in een sfeervolle vakantie? Bekijk hier de prijzen van Iness. Een weekend boek je al vanaf 310 euro.

Bekijk ook onze andere T3 camper Sofie.

Volkswagen t3 geel joker 1 stickerset Campervoet
Bekijk hier de beschikbaarheid van Iness

Interieur

Binnen in Iness vind je twee zeer comfortabele pilotenstoelen met armleuningen. Dankzij de draaibare bijrijdersstoel kun je een gezellig woonkamergevoel creëren. Daarnaast zijn alle gemakken binnen handbereik: een koelkast, kacheltje, kleine toiletbox (optioneel), kookstel én wasbak met stromend water.

Ook op Iness zit een trekhaak. Hierdoor kan er makkelijk een fietsendrager mee. Tijdens de reis kunnen jullie met de fiets de buurt verkennen en dan ‘s avonds na een avontuurlijke dag, nog wat  borrelen bij de camper terwijl het kampvuurtje fijn knettert. Ga jij op pad met Iness? Dan kan je ervaren hoe gezellig het is om met de camper te reizen.

Draaistoel VW T3 westfalia interieur 600x400 - Iness

Slaapgedeelte

In Iness zijn vijf slaapplekken te creëren. Deze plekken zijn onder te verdelen in voor-, boven en benedengedeelte. Voorin kan de kleine benjamin slapen in een hangmat tussen de voorstoelen, die eenvoudig bevestigd met haakjes aan de deurstijlen.

Boven wordt het bed toegankelijk voor 2 personen als je het hefdak omhoog duwt. Het voordeel van bovenin slapen in een camper met hefdak is dat het daar ‘s zomers zo heerlijk koel is en je door het open ritsen van tentdoek van het mooie uitzicht kan genieten.

Beneden is de woonruimte in een handomdraai veranderd in een comfortabele slaapgelegenheid voor twee personen. Door het zitvlak van de achterbank naar voren te trekken, klapt de rugleuning naar beneden en ontstaat er een comfortabel tweepersoonsbed. Dit bed klap je in de ochtend eenvoudig terug tot een bank.

Bovenbed VW T3

Uitrusting