Vragen jullie je af of een camper van Camper Voet geschikt is voor baby’s, kleuters of kinderen? Je kan alleen maar JA zeggen na het lezen van dit artikel! In dit artikel lees je waar kinderen kunnen slapen in de VW bussen, waarom een huis op wielen ideaal is voor een vakantie met kinderen en geven we handige reistips.

Een camper wordt vaak een rijdend huisje genoemd. Dat is niet voor niets. Je hebt namelijk alles bij de hand: een koelkast, een wasbak met stromend water. Daarnaast kan je je camper makkelijk parkeren en zo een middag dutje maken en een camping toilet doet prima dienst als een potje voor je peuter of kleuter.

Maar waar slapen de kinderen dan in de Volkswagen camper?

Een slaapplek voor de kleine is zo geregeld. Bij een buscamper zit achter de achterbank als het ware een ingebouwde box. Het bed wordt al snel vertrouwd voor je kind. Ze slapen vaak prima naar zo’n drukke dag in de buitenlucht. Klinkt perfect hé.

VW t2 interieur uitleg kinderslaapplaats achterin Volkswagen bus 1200x626 - Een huis op wielen: ideaal reizen met kinderen?

Als de kinderen wat ouder zijn kunnen ze slapen in een hangmat boven de voorstoelen. kinderen vinden dat juist geweldig horen wij van de ouders die terugkomen:) Je kan dus ’s avonds helemaal ontspannen een wijntje drinken voor je camper, samen de dag bespreken terwijl de kids heerlijk liggen te slapen.

23 mei iphone 2541 1200x900 - Een huis op wielen: ideaal reizen met kinderen?

Er zijn ook kinderen die liever boven in de bus slapen, dit gaat natuurlijk ook prima.