Huur Volkswagen T4 – Joy

Wil jij een luxe roadtrip maken? Joy is de ideale metgezel voor een reis ver van huis. Deze moderne luxe T4 camper is voorzien van sterke TDI-motor. Hierdoor kun je met het normale verkeer meerijden tot 130 km/h. Ook heeft Joy een klassiek en origineel Westfalia interieur, uitgerust met een frisse airco, cruise control, achteruitrijsensoren en -camera’s en is ze voorzien van een automatische versnellingsbak.

Heb je plannen voor een mooie trip naar Scandinavië, Oost-Europa of Portugal? Bekijk hier de prijzen van Joy. Stap in en enjoy the ride! Een weekend boek je al voor 410 euro.

IMG 1348 - Joy
Bekijk hier de beschikbaarheid van Joy

Interieur

Kamperen in stijl’

Wie Joy binnenstapt, belandt in een frisse moderne woonkamer. In dit rijdende huisje heb je alles binnen handbereik: een koelkast die perfect koelt tijdens het rijden, kacheltje, toiletbox, kookstel én wasbak met stromend water. De meubels zijn perfect uitgedacht en gemakkelijk te gebruiken.

Ook de rest van het interieur is fris en zeer gemakkelijke in gebruik. De bestuurders- en bijrijdersstoel kan worden gedraaid naar het zitgedeelte, waardoor er een gezellige zithoek ontstaat. Camper Joy is geschikt voor 2 personen. Voor een 4 persoons camper kies je  Scover, Berty of Iness. Camper Lex beschikt zelfs over 5 gordels.

Volkswagen camper huren, camper Joy luxe voorstoelen met armleuning

Slaapgedeelte

In onze Volkswagen camper Joy kun je vier slaapplekken creëren. Deze plekken zijn onder te verdelen in een boven- en benedengedeelte.

In een handomdraai verander je de woonruimte in een slaapplaats door het zitvlak van de achterbank naar voor te trekken. Hierdoor klapt de rugleuning naar beneden en ontstaat er met de kussens op de motorruimte een knus tweepersoonsbed.

De 2de slaapplek is boven in de camper te vinden. Door het hefdak omhoog te duwen, ontstaat er een tweepersoonsbed waar je kunt genieten van een prachtig uitzicht.