Wil je last minute een goedkope camper huren? Wij geven je groot gelijk, de mooiste ideeën ontstaan spontaan. En spontaan op pad met een toffe (klassieke of moderne) VW bus is altijd een goed idee. Op de beschikbaarheid en reserveren pagina is het mogelijk om van elke camper de actuele beschikbaarheid in te zien. Daarnaast hebben wij ook nog onze eigen bus Lex die wij anders niet in zetten.

Nu krijg je tijdelijk 10% korting op onze huurprijzen.

De korting stopt wanneer de lastminute op vakantie met korting knop verdwijnt op de tarievenpagina. Wil je gebruik maken van deze lastminute actie neem dan snel contact met ons op via de mail of telefonisch.

 

Geen ervaring, geen probleem!

Wil je met een  retro Volkswagen camper op vakantie maar je hebt geen ervaring met kamperen? Dat is geen enkel probleem. We vinden het zelfs leuk om mensen wegwijs te maken met kamperen. We leggen je de camper graag uit zodat je met een vertrouwd gevoel een avontuur gaan. Je krijgt er geen spijt van. Het is echt een avontuur ook voor jonge kinderen! In alle campers ligt een uitgebreide handleiding,

We hebben ook de beschikking over een luxe Volkswagen camper met airco cruisecontrol en automaat.

Camper, volkswagen, vakantie, zomer, familie

Voordelen van last minute een camper huren in het naseizoen:

  • De campings zijn rustiger.
  • De kampeerplaatsen zijn tot 50 procent goedkoper dan in het hoogseizoen.
  • De camper huur je een stuk voordeliger.
  • De temperatuur is prima ze noemen het niet voor niets de nazomer.

 

Weersverwachting
Zagreb

Weeronline.nl – Meer weer in Zagrebweeronline.nl Altijd jouw weer

Weersverwachting
Lagos

Weeronline.nl – Meer weer in Lagosweeronline.nl Altijd jouw weer

Weersverwachting
Sicili

Weeronline.nl – Meer weer in Siciliweeronline.nl Altijd jouw weer

 

Maar waar wil je naartoe?

We kunnen je adviseren over leuke plaatsen om te bezoeken. Aangezien we de camperaars  die je voorgingen vertellen wat ze een gave plek vinden. Of je leest hun reisverhalen

Last minute een Volkwagen camper huren met kinderen is ook echt een goed idee. Vriendjes worden op een camping snel gemaakt en je komt met zo’n camper overal.

Je kan ook met vrienden een camper huren en met 2 campers op pad gaan.Last minute een camper nuren met korting.Je kan nu last minute de camper huren met korting, om je vriend te verrassen op een orginele manier voor zijn 50tigste verdag

Je kan zo de hei op rijden of je bezoekt een fijn plekje langs het water lekker zwemmen met mama en voor het slapen gaan ’s Avonds lekker fikkie stekken met papa op de natuur camping. Terwijl je aan de rand van de natuur staat. Wat fijn om zo onverwachts op vakantie te gaan.

 

Welke camper wordt het?

  • Berty, de automaat.
  • Scover de groene handgeschakelde .
  • Of met Iness de gele T3
  • We hebben ook een retro camper geschikt om met 5 personen een reis te maken. Om onze Lex te boeken dien je contact met ons op te nemen.
  • Sinds juni 2018 is Joy bij ons te huur. Joy beschikt over o.a airconditioning en cruisecontrol is jou ideale metgezel als je zin hebt in een zorgeloze luxe vakantie met een camper.

 

Blijf niet twijfelen en doe het gewoon, nu krijg je korting.

Ga je last minute een camper huren met korting en nog even van de nazomer genieten of blijft het bij dromen?

* Deze korting geldt niet voor daghuur.

 

Zie jij jezelf al kamperen in Scover, Iness, Berty of Joy?

[formidable id=”11″]