Nederland ontdekken op de beste manier! 

Door de wereldwijde omstandigheden waren wij genoodzaakt onze vakantie plannen voor Zweden en Denemarken af te zeggen. In eerste instantie dachten wij deze vakantie periode aan ons voorbij te laten gaan, maar het begon toch wel enorm te kriebelen toen wij de mogelijkheid hadden om een 6-tal dagen op te mogen passen op de prachtige Berty. 

Wij zijn alle drie geen ervaren kampeerders, maar als je dan toch besluit een keer te gaan, hebben we het ook meteen goed gedaan! Het was een enorm hete periode tijdens deze dagen met Berty, maar het was goed vertoeven. Zowel onderweg als ’s nachts. Wij hebben een tweetal nachten op een boerderij camping in de Lage Zwaluwe gekampeerd, al waar we vooral genoten hebben van de natuur en de omgeving rond en in de Bieschbos. Vervolgens hebben wij nog een aantal dagen en nachten getourd door Het zonovergoten Zeeland. Het was een geweldig om op deze manier Nederland beter te leren kennen en hebben van elke dag en nacht enorm genoten. Onze dochter van 4 raakt er maar niet over uit gepraat!  😀

 

Lastminute camper huren. op vakantie met de VW buscamper In Nederland Utrecht - Reisverhaal: Last minute op vakantie in corona tijd! Nederland ontdekken op de beste manier!

Met zijn drieën hebben wij een prachtige levenservaring erbij, met veel leuke avonturen, verhalen en herinneringen die wij zullen blijven koesteren. We kregen geweldige service van Marcel & Sharony en bevelen iedereen om ons heen aan om op deze wijze van een vakantie of weekend te genieten. Wellicht dat we een van de broertjes of zusjes van Berty volgend jaar wel gaan meenemen naar Zweden toe! 

Lastminute camper huren met corona 2020 Brabant - Reisverhaal: Last minute op vakantie in corona tijd! Nederland ontdekken op de beste manier!