Lastminute een camper huren?

Bij Camper Voet ben jij op de juiste plek. Bel of mail ons om te kijken of wij nog een camper beschikbaar hebben. Wie weet ga jij dan spontaan op avontuur met een van onze campers.  Camper Voet verhuurt campers in een uitmuntende staat, zodat jij op pad kan met een klassieke of moderne camper waar jij trots op bent.

Je kan kiezen om last minute met Scover, Berty, Bea, Lex, Iness, Sofie op pad te gaan. Dat zijn originele retro Volkswagen campers. Of wil je onze moderne campers Joy en Ad huren. Deze hebben airco cruisecontrole, parkeersensoren (+camera) en automatische versnellingsbak. Met deze VW T4 campers rijd je gemakkelijk 130, waardoor je in no-time in Zuid-Frankrijk staat!

Met welke camper wil jij op pad?

‘Door onze goede campers en zeer tevreden huurders (De recensies lees jij hier) geloven wij dat huurders hun weg naar onze campers wel vinden.’ – Marcel Voet & Sharony Bosma

Lastminute camper huren met korting

Camper Voet is een uniek bedrijf, met persoonlijke aandacht voor onze huurders en onze bijzondere campers; die wij uiteraad zelf restaureren. Vandaar dat wij veel terugkerende huurders hebben. Deze ‘belonen’ wij dan ook met een vaste klantenkorting tot 10%. Zodat ze altijd goedkoop een camper kunnen huren.

Huurders komen vaak terug met de mooiste verhalen over hun geweldige vakantie, veel ervan lees je hier bij de reisverhalen.

Het verschil zit ‘m erin dat wij nemen de tijd voor onze huurders en dat merk je. De vrolijke sfeer en het contact met onze klanten vinden wij belangrijk. Bij het ophalen van de camper nemen wij alle tijd voor jullie. Daardoor raak je snel vertrouwd aan de camper en kan je super toffe vakantie beginnen!

Camper Voet is 24/7 bereikbaar op: +316 184 100 35.

Dat jullie spontane camper reis een groot succes mag worden!

Ben je gebonden aan de vakanties van werk of school? Dan is van tevoren boeken natuurlijk veel slimmer, zo weet je zeker dat er plek is als jullie vakantie hebben met de camper die je tof vindt. Groot voordeel is dat je langer kan genieten van de voorpret.

DSC 0021 1 1024x681 - Lastminute Camper Huren
IMG 20180715 193959 1024x768 - Lastminute Camper Huren
Ruittjes blouse kaart lezen in camper verrassingsweekend
Volkswagen t3 geel joker 1 stickerset Campervoet
Camper westfalia freestyle zwart T4 1 1 1024x515 - Lastminute Camper Huren