IMG 20180817 WA00021 - Lastminute genieten met VW camperbus Joy

Half augustus op zoek naar een lastminute met mijn dochter van zes. Via Google gezocht naar lastminute tickets naar mooie bestemmingen. Tot ik via Facebook de mooie camperbus Joy van Camper Voet voorbij zag komen. Ik had al ervaring met kamperen in VW camperbussen dus ik werd direct enthousiast. De weersvoorspellingen voor Nederland en omliggende landen waren prima. Dus besloot ik Camper Voet te bellen voor de beschikbaarheid en ja gelukkig! Ik kon twee dagen later weg voor een heerlijke week kamperen met mijn dochter. De camperbus met de racefiets opgehaald in Asperen. Schitterende omgeving vlakbij de Betuwe en de Linge. Ik werd zeer gastvriendelijk ontvangen door Marcel Voet en zijn vrouw. Na de uitleg over het gebruik van de camperbus kon ik op pad. Het voelde gelijk al als vakantie! En wat een heerlijke VW bus. Airco, sterkte TDI motor en zelfs een achteruitkijkcamera. Mooie Westfalia inbouw en van alle gemakken voorzien. Samen met mijn dochter en camperbus Joy op pad richting het zuiden. We belanden einde dag op een hele leuke kleinschalige gezinscamping in zuid-Limburg, camping Mareveld in Schimmert.

IMG 20180817 WA00011 - Lastminute genieten met VW camperbus Joy IMG 20180817 WA00001 - Lastminute genieten met VW camperbus Joy

Camper Joy was zo geplaatst en gereed gemaakt voor de nacht. De volgende ochtend bleken we een hele mooie plek te hebben onder een treurwilg met vrij uitzicht op een veld.
Het was genieten met camperbus Joy op de camping. Mijn dochter sliep avontuurlijk boven en ik mijn eigen bed op de begane grond. Ook met minder weer bleek Joy een fijne buscamper. Door de voorstoelen naar achter te draaien en de tafel op te zetten waande je je in een kleine huiskamer. In de avond lekker koken en een wijntje erbij, genieten! Omdat mijn dochter een leuke vriendin ontmoette op de camping in Schimmert zijn we blijven plakken en niet doorgetrokken richting Frankrijk. Heerlijk die flexibiliteit en vrijheid van kamperen.

VW T4 camper met dochter hangt uit bovenbed - Lastminute genieten met VW camperbus Joy

Na een weekje genieten van het camperen weer naar huis met trouwe camperbus Joy. Op naar een volgend kamperavontuur.