Lex (VW T2)2019-01-16T18:47:03+00:00

 Volkswagen T2 – Lex

Hoe Volkswagen bus Lex bij ons kwam? De vorige eigenaar Arie heeft ons het Volkswagenbusje aangeboden om over te nemen. Nadat hij de bus 33 jaar in bezit heeft gehad als tweede eigenaar. Camper Lex heeft de tand des tijds prima doorstaan, aangezien de vorige eigenaar de garage had verhoogd zodat Lex buiten de vakanties om binnen kon slapen. Op het achterraam is aan de stickers te zien waar het Volkswagenbusje allemaal geweest is.  Het busje heeft zelf het noorderlicht gezien, zo prijkt er achterop.

Toen Lex bij ons kwam werken, zag ze er nog goed uit voor busje van 40 jaar oud. We hebben we haar wel voorzien van een nieuwe tentdoek, een koelkast, vernieuwde originele interieur stof en ze is nu uitgerust met 3 gordels op de achterbank en  2 voorin. Het is een prima Campervoet busje geworden die het echte retro gevoel meegeeft door haar unieke verschijning.

Lex is voorzien van een origineel Westfalia Helsinki interieur met hoekzit wat deze camper anders maakt dan Scover en Berty en Iness die zijn voorzien van een Westfalia Berlin interieur met een normale achterbank en een keukenblok aan de zijkant. Lex is dus onze enige 5 persoons camper.

We gebruiken Lex als reserve bus voor Camper Voet en omdat Lex dus vaak vrij heeft. Gebruiken we hem om weekendjes mee weg te gaan en ter promotie van ons bedrijf  op diverse locaties door heel het land.

Wil je toch op pad met Lex? Stuur ons dan een mailtje en we gaan het regelen.

Vakantie, Frankrijk, Retro, Camper, kamperen, gezellig, familie, t2 bus,

Interieur

Home is where you park it’

Wie Lex binnenstapt, belandt in een knusse woonkamer. In dit rijdende huisje heb je alles binnen handbereik: een koelkast, kacheltje, toiletbox, kookstel én wasbak met stromend water. De meubels zijn gemaakt van oersterk, hittebestendig en makkelijk te onderhouden vurenhout.

Ook de rest van het interieur ademt de seventies dankzij de geel-groen-bruine kleuren in ruitjesmotief.

Tijdens jullie reis kan je op je eigen fiets de buurt verkennen want ook op Lex trekhaak past een handige fietsendrager. Al zin om een mooie bestemming te ontdekken en ‘s avonds weer thuis te komen bij Lex?

Slaapgedeelte

In onze Lex kun je vijf slaapplekken creëren. Deze plekken zijn onder te verdelen in een voor-, boven- en benedengedeelte. In de voorcabine bevindt zich de tweede slaapplek. Aan de vier montagepunten kun je een hangmat bevestigen, waarin een kind van ongeveer 35 kilo kan slapen. Deze hangmat is als extra optie verkrijgbaar voor 25 euro.

In een handomdraai verander je de woonruimte in een slaapplaats door het zitvlak van de achterbank naar voor te trekken. Hierdoor klapt de rugleuning naar beneden en ontstaat er met de kussens op de motorruimte een knus tweepersoonsbed.

De derde slaapplek is boven in de camper te vinden. Door het hefdak omhoog te duwen, ontstaat er een tweepersoonsbed waar je kunt genieten van een prachtig uitzicht.

Uitrusting

Ophaal en terugbreng tijden:

WEEK: Ophalen op vrijdag na 15.00 uur en terugbrengen een week later voor 11:00 uur.

MIDWEEK: Ophalen zondag na 19.00 uur en terugbrengen vrijdag voor 11.00 uur.

WEEKEND: Ophalen vrijdag na 15.00 uur en terugbrengen zondag voor 17.00 uur.

LOSSE DAG: Samen maken we een afspraak over de gewenste ophaal en terugbreng tijden. Daghuur is niet mogelijk tijdens het hoogseizoen.