Volkswagen T2 – Lex

Lex is de extra bus van de Camper Voet familie. We verhuren deze bus af en toe als de rest verhuurd is, maar we houden hem ook vaak vrij voor als er een busje onverhoopt uit mag vallen. Dan zetten we hem in als reservebus. Lex kwam bij ons terecht nadat vorige eigenaar Arie na 33 jaar afscheid wilde nemen van de bus. Op de achterruit is aan de stickers te zien waar het Volkswagenbusje allemaal is geweest. Zo was het busje onder meer getuige van het befaamde noorderlicht. Ondanks de lange staat van dienst ziet de bus er nog goed uit. Toch hebben we haar voorzien van een nieuw tentdoek, koelkast, vernieuwde bekleding in originele stijl en uitgerust met twee gordels voorin en drie gordels op de achterbank.

Lex geeft je met haar unieke verschijning het echte retrogevoel mee op reis. Wil jij op pad met Lex? Stuur ons dan een mail en wij gaan het regelen.

Vakantie, Frankrijk, Retro, Camper, kamperen, gezellig, familie, t2 bus,

Interieur

Lex is voorzien van een origineel Westfalia Helsinki interieur met hoekzit wat deze camper anders maakt dan Scover en Berty en Iness die zijn voorzien van een Westfalia Berlin interieur met een normale achterbank en een keukenblok aan de zijkant. Lex is dus onze enige vijf persoons camper.

Wie Lex binnenstapt, belandt in een knusse woonkamer. In dit rijdende huisje heb je alles binnen handbereik: een koelkast, kacheltje, toiletbox, kookstel. De meubels zijn gemaakt van oersterk, hittebestendig en makkelijk te onderhouden vurenhout.

Ook de rest van het interieur ademt de seventies dankzij de geel-groen-bruine kleuren in ruitjesmotief.

Tijdens jullie reis kan je op je eigen fiets de buurt verkennen want ook op Lex trekhaak past een handige fietsendrager. Al zin om een mooie bestemming te ontdekken en ‘s avonds weer thuis te komen bij Lex?

Volkswagen T2 Lex interieur foto 600x400 - Lex (VW T2) - reservebus

Slaapgedeelte

In onze Lex kun je vijf slaapplekken creëren. Deze plekken zijn onder te verdelen in een voor-, boven- en benedengedeelte. In de voorcabine bevindt zich de tweede slaapplek. Aan de vier montagepunten kun je een hangmat bevestigen, waarin een kind van ongeveer 35 kg kan slapen. Deze hangmat is als extra optie verkrijgbaar voor 25 euro.

In een handomdraai verander je de woonruimte in een slaapplaats door het zitvlak van de achterbank naar voor te trekken. Hierdoor klapt de rugleuning naar beneden en ontstaat er met de kussens op de motorruimte een knus tweepersoonsbed.

De derde slaapplek is boven in de camper te vinden. Door het hefdak omhoog te duwen, ontstaat er een tweepersoonsbed waar je kunt genieten van een prachtig uitzicht.

volkswagen t2 bovenbed 2 personsbed 600x400 - Lex (VW T2) - reservebus

Uitrusting