Volkswagen T2 – Lex

Lex is de reserve bus van de Camper Voet familie. Lex is bij ons gekomen doordat de vorige eigenaar Arie ons Lex aanbod nadat hij de bus 33 jaar in bezit heeft gehad als tweede eigenaar. Op het achterraam is aan de stickers te zien waar het Volkswagenbusje allemaal geweest is.  Het busje heeft zelf het Noorderlicht gezien, zo prijkt er achterop. De bus zie er nog goed uit voor 40 jaar oud. Wij hebben haar wel voorzien van een nieuwe tentdoek, een koelkast, vernieuwde originele interieur stof en ze is nu uitgerust met 3 gordels op de achterbank en  2 voorin.

Het is een prima Camper Voet busje geworden die het echte retro gevoel meegeeft door haar unieke verschijning. Wil jij toch op pad met Lex? Stuur ons dan een mail en wij gaan het regelen.

Vakantie, Frankrijk, Retro, Camper, kamperen, gezellig, familie, t2 bus,

Interieur

Lex is voorzien van een origineel Westfalia Helsinki interieur met hoekzit wat deze camper anders maakt dan Scover en Berty en Iness die zijn voorzien van een Westfalia Berlin interieur met een normale achterbank en een keukenblok aan de zijkant. Lex is dus onze enige vijf persoons camper.

Wie Lex binnenstapt, belandt in een knusse woonkamer. In dit rijdende huisje heb je alles binnen handbereik: een koelkast, kacheltje, toiletbox, kookstel. De meubels zijn gemaakt van oersterk, hittebestendig en makkelijk te onderhouden vurenhout.

Ook de rest van het interieur ademt de seventies dankzij de geel-groen-bruine kleuren in ruitjesmotief.

Tijdens jullie reis kan je op je eigen fiets de buurt verkennen want ook op Lex trekhaak past een handige fietsendrager. Al zin om een mooie bestemming te ontdekken en ‘s avonds weer thuis te komen bij Lex?

Slaapgedeelte

In onze Lex kun je vijf slaapplekken creëren. Deze plekken zijn onder te verdelen in een voor-, boven- en benedengedeelte. In de voorcabine bevindt zich de tweede slaapplek. Aan de vier montagepunten kun je een hangmat bevestigen, waarin een kind van ongeveer 35 kg kan slapen. Deze hangmat is als extra optie verkrijgbaar voor 25 euro.

In een handomdraai verander je de woonruimte in een slaapplaats door het zitvlak van de achterbank naar voor te trekken. Hierdoor klapt de rugleuning naar beneden en ontstaat er met de kussens op de motorruimte een knus tweepersoonsbed.

De derde slaapplek is boven in de camper te vinden. Door het hefdak omhoog te duwen, ontstaat er een tweepersoonsbed waar je kunt genieten van een prachtig uitzicht.

Uitrusting