Op zoek naar een vakantie suggestie voor je volgende reis? Wat dacht je van een ‘camper trip’ door Nederland? Voor ons is met de camper op vakantie dé ideale vakantie. Je start de motor en de vakantie begint gelijk. Ook in corona tijd of misschien wel: juist in corona tijd is op vakantie met een camper perfect!

2 persoons camper huren - Met de camper op pad in corona tijd

Met de camper ervaar je de ultieme vrijheid

Met een camper ben je heerlijk mobiel en je hebt tegelijkertijd alles bij de hand. Je kunt je makkelijk verplaatsen, dus mochten de regels op een specifieke camping veranderen op last van de eigenaar of de veiligheidsregio, dan kun jij altijd snel door reizen of je plannen aanpassen.

Huurder Helga over haar vakantie met camper in Corona tijd – ‘Vakantie in coronatijd was toch wel iets anders dan dat we gewend waren. Echter de vrijheid die het busje ons gaf was heerlijk. Veel aanspraak onderweg, mensen die naar ons zwaaiden, echt heel leuk om mee te maken. Ik kan het iedereen aanraden.’

Dicht bij huis op (relax) vakantie

Daarnaast hoef je ook niet ver te gaan voor een leuke camper vakantie. In Nederland zijn er al veel leuke plekjes te ontdekken. Je kunt ook op zoek gaan naar rustige camperplaatsen aan de rand van een bos of aan het strand. Zo kom je heerlijk tot rust bij het geluid van de wind die door de bladeren waait, het ruisen van de golven van de zee en de krekels bij een zwoele zomer avond. De 3 tips voor een vakantie in eigen land bekijk je hier. Mooie camperplaatsen aan zee, tipte wij hier.

Iets te vieren

In coronatijd verhuren wij regelmatig een Volkswagen camper aan gezinnen om bij familie langs te rijden op diverse locaties door het land. Zo ging een huurder haar zoon’s verjaardag vieren of vieren huurders hun trouwfeest op deze unieke manier.

Huurder Ilona over verjaardag vieren in Corona tijd – ‘Aan het einde van de dag was hij echt kapot. Maar het was de verjaardag van zijn leven. En ook wij vonden het prachtig hem zo te zien genieten. Er volgende nog veel foto’s en filmpjes van iedereen die ons had gezien. Kortom een verjaardag voor het leven.’

Camper Voet

Bij Camper Voet huur je de leukste Volkswagen camper bus campers voor de ultieme vakantie. Wij verhuren Volkswagen T2, Volkswagen T3, Volkswagen T4 en Volkswagen T5 campers. Bekijk de beschikbaarheid van onze campers hier.

Wij hebben ook een leuke Camper Voet route voor wat inspiratie en tips voor onderweg. Wil je deze ontvangen? Stuur ons een mail!

Al met al is het reizen met een camper ook in corona tijd geweldig :D.

Veel reisplezier,

Sharony & Marcel