Onze zoon zijn verjaardag, weer in lockdown, maar duidelijk was wel dat wij zijn 10e verjaardag goed gingen vieren! 

thumbnail image5 300x213 - Ons ‘reis’ verslag van een dag vol herinneringen!

Vroeg uit bed om ‘Lex’ op te halen, wat een spanning! Aangekomen bij Camper Voet zagen wij de ontzettend gave busjes al klaar staan en kregen wij een prettig ontvangst. Na de fijne en duidelijke uitleg van Marcel over Lex, konden we gaan. Even wennen met rijden met wat we tegenwoordig allemaal gewend zijn 😉 maar een onvergetelijke ervaring! Van de mensen die hun duim omhoog deden op de snelweg naar Charlois om de eerste visite te begroeten van onze tiener. Wat een bekijks hadden we hier! De straat was versierd met ballonnen en slingers en dan die eye-catcher van een Lex erbij…. 

thumbnail image6 300x295 - Ons ‘reis’ verslag van een dag vol herinneringen!

Overal werd hij met open armen ontvangen. Na wat adressen afgereden te hebben waren we toe aan een stop bij ons voor de deur met vrienden. De campingstoelen werden tevoorschijn gehaald de slingers hingen op, het gebak erbij, de muziek aan en feesten maar!

thumbnail image4 201x300 - Ons ‘reis’ verslag van een dag vol herinneringen!

Na deze gezellige stop moesten we nog bij de laatste visite langs en zat het er alweer op. Om de dag goed af te sluiten mocht onze zoon iemand meenemen om ‘Lex’ weer terug te brengen.

thumbnail image1 300x156 - Ons ‘reis’ verslag van een dag vol herinneringen!

Uiteindelijk reden wij met z’n allen richting Asperen. Hier was het ook niet te veel gevraagd om de kinderen nog een rondleiding te geven in de loods. Een fantastische afsluiter en een dag om nooit meer te vergeten. 

Familie van den Berg.