De verjaardag van je leven,

Jarig zijn in corona tijd, dat is heel erg lastig. Afgelopen maart hoorde je nog vaak mensen zeggen, we vieren het later wel. Maar de afgelopen maanden hebben wij geleerd dat later nog lang kan duren. En voor een kind is jarig zijn het belangrijkste van het jaar. Onze zoon Dex was dan ook heel verdrietig toen de maatregelen weer aangescherpt werden. We hadden dan al wel een oplossing bedacht, maar wat als het slecht weer is.
We begonnen met zoeken op internet en kwamen al snel op het idee een volkswagen busje te huren. Dex is er gek op. We besloten dat het een groot geheim bleef.
Screenshot 20201115 222557 StoryArt - Op een leuke manier je verjaardag vieren | Volkswagenbus
Dus ochtends vroeg op weg naar het cadeau. De auto vol met door hem zelf gemaakte cupcakes en versiering. Maar hij had werkelijk geen idee. Tot dat we aankwamen bij de locatie. Het duurde heel even, we gaan toch niet met het busje. Er kwam een glimlach van oor tot oor. Hij kreeg van ons een kroon op en hij voelde zich werkelijk de gehele dag de koning.
Na de uitleg en versiering waren wij en de bus klaar voor het avontuur. Met onze geluidsbox en dex zijn favoriete nummers was het feest nu al compleet. Op de snelweg valt het al snel op en als mensen dan versiering zien dan zwaaien ze en sommige deden een dansje in de auto.
Voor iedereen was het een verrassing, hoe we langskwamen. Dus sommige stonden ons al op te wachten met versiering en dansen. Maar wisten niet dat wij deze verassing hadden. De deur ging open en de muziek aan. De cupcakes en het drinken kwam aan de deur en de cadeautjes daar was genoeg plek voor.
Het neefje en nichtje van Dex wonen wat verder dan de vriendjes en vriendinnetjes dus in de middag hadden we een rit over de snelweg. Dex zat lekker Efteling radio te luisteren en te genieten. Toen ze op de radio opeens gingen vertellen wat dex aan het doen was. Meer glimlach kon er niet op het gezicht komen.
Screenshot 20201115 222906 StoryArt - Op een leuke manier je verjaardag vieren | Volkswagenbus
Screenshot 20201115 223252 StoryArt - Op een leuke manier je verjaardag vieren | Volkswagenbus
Aan het einde van de dag was hij echt kapot. Maar het was de verjaardag van zijn leven. En ook wij vonden het prachtig hem zo te zien genieten. Er volgende nog veel foto’s en filmpjes van iedereen die ons had gezien. Kortom een verjaardag voor het leven.
Groetjes Johannes, Ilona en Dex