Wat is er nu leuker dan je huwelijksnacht in een T2 volkswagenbusje?  Dat overkwam Dirk & Emma afgelopen zomer.  Hun huwelijk vond plaats in een kersenboomgaard in de Betuwe. Een prachtige plek om te trouwen.

We hadden met een aantal vrienden bedacht om een volkswagenbusje te zoeken op internet om voor een weekend te huren.  We zouden deze dan als verassing geven aan het bruidspaar voor het bruiloft-weekend om daar hun huwelijksnacht in door te brengen. We kwamen uit bij campervoet.nl. Daar stond busje Berty op ons te wachten. Ze had dat weekend niks te doen en mocht met ons mee.

onderweg - Op trouwavontuur met Berty  12-07-2019

Op een regenachtige vrijdagochtend reden we met ‘Mobi’ ( een eigen T2) richting Asperen, waar we Berty die ochtend op mochten halen. Het was liefde op het eerste gezicht. Ze was tot in de puntjes verzorgd en had zin om op stap te gaan. Haar bestemming dit weekend was een boomgaard in Kesteren. Na een uitgebreide instructie konden we samen met Berty en Mobi op pad.

voorbereidingen - Op trouwavontuur met Berty  12-07-2019

Aangekomen in Kesteren maakte we kennis met een ruwe ongerepte boomgaard, waar het gras tot aan de knieën kwam.  Helaas bleven we qua buien niet ongespaard en het kwam met bakken uit de hemel. We dachten alles wat vandaag valt, valt morgen niet meer op de bruiloft. Dus met een positieve instelling reden we Berty de boomgaard in.

campsite - Op trouwavontuur met Berty  12-07-2019

Het bruidspaar kwam ons blij verrast tegemoet. Een top Cadeau!. We zochten een mooi plekje voor Berty uit tussen twee kersenbomen in.

Daar werd Berty mooi versierd met rozenbladen, champagne, ballonnen, kaarsjes, cadeautjes en buitenlampjes.

aankleding - Op trouwavontuur met Berty  12-07-2019

Zaterdag was het dan zo ver, de dag van de bruiloft. Langzaam kwamen de weekend gasten aan in Kesteren. Alle gasten die wilden blijven slapen konden ook hun tentje opzetten in de boomgaard.

guests - Op trouwavontuur met Berty  12-07-2019

Een echte festival bruiloft! Er arriveerden verschillende soorten busjes en tenten. Een onwijs mooi beeld met Berty als stralend middelpunt.

 Op de dag zelf was het grotendeels droog waardoor het een perfecte dag werd.

Op zondag moest Berty weer naar huis gebracht worden. Berty heeft het weekend van haar leven gehad en het bruidspaar een zeer geslaagde slaapplek!

berty 1 1200x800 - Op trouwavontuur met Berty  12-07-2019

Fotos by @jazzper_nl

jaidejavu.tumblr.com