Ons verhaal

Camper Voet is opgericht door Marcel Voet en Sharony Bosma. Wij zijn elkaar in Spanje op vakantie tegen gekomen. Marcel maakte toen met zijn Volkswagen camper een rondreis door Europa. Daar sloeg de vonk over en zijn we vervolgens vaak samen met onze eigen VW camper weggeweest. Hier genieten wij zo van dat we anderen ook de kans willen geven om dit gevoel zelf te ervaren.

Vanuit onze passie voor Volkswagen campers hebben we daarom in 2014 besloten deze droom werkelijkheid te maken. Wat is er nou leuker dan zelf campers opknappen en vervolgens te verhuren? De gezichten bij terugkomst zijn het ons zeker waard.

Al onze campers zijn samen met een APK-keurmeester opgeknapt in een eigen werkplaats. Dit is met zo veel precisie en toewijding gedaan dat we zeker weten dat ook u een leuke tijd zal hebben met een van onze campers. Tot snel!

over ons camper voet 1024x683 - Over ons

”Ook onze oldtimers beschikken over de moderne gemakken: een standkachel, driepuntsgordels, voldoende oplaadpunten 12v/220v, op elke plek waar je een lampje nodig hebt, is er licht en de mogelijkheid om je favoriete muziek te beluisteren via je smartphone (bluetooth) usb of cd. Dit maakt onze busjes zeer comfortabel. ” – Marcel Voet & Sharony Bosma

Boek nu een camper voor het aankomende seizoen

Boek vandaag nog