Unieke VW Photobooth huren? Bij Camper Voet huur je de Photobooth voor onvergetelijke herinneringen! Door onze uniek ontwikkelde module zijn al onze busjes en retro caravans inzetbaar als VW Photobooth. Hiermee onderscheiden we ons van andere aanbieders op globaal niveau! Onze Photobooth heeft een kwalitatieve spiegelreflex en een speciale lens met professionele ringflitser.

Volkswagen Photobooth

De volkswagen photobooth is een leuk initiatief voor jong en oud. Door de gebruiksvriendelijke touchscreen is de photobooth eenvoudig te gebruiken voor iedereen. Maar dit is niet het enige voordeel;

 • De complete Photobooth is inclusief leuke en gezellige accessoires voor op de foto. Gegarandeerd leuke plaatjes schieten!
 • Wij bezorgen de Photobooth naar de gewenste locatie en kleden dit sfeervol aan, ook komen we ruim op tijd om alles te installeren.
 • Foto’s zijn bij de prijs inbegrepen, deze worden nageleverd.
 • En daarom hebben we de beste reviews van Nederland!

Het voorjaar en de zomer voorspellen een zeer populair trouwseizoen. Wil je een Volkswagen Photobooth huren? Neem dan tijdig contact op!

Onze photobooths

VW Photobooth bus

VW Photobooth bus

 • De VW Photobooth bus bedraagt €675,- voor drie uur
 • Onbeperkte prints die digitaal worden geleverd
 • Een begeleider en een kist met feestartikelen inbegrepen
 • Transport is exclusief en bedraagt €0,30,- per gereden kilometer vanaf Asperen (Utrecht)
 • Al onze T2 busjes kunnen ingezet worden als VW Photobooth
 • Het busje mag buiten blijven staan

  De VW Photobooth bus voor een langere of juist kortere tijd huren? Voor €750,- kun je de bus voor vier uur huren. Voor €600,- is de bus voor twee uur beschikbaar. 5 uur huren kost €825,- Andere wensen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Lees meer over Huur een vintage VW Photobooth
Lees meer over Huur een vintage VW Photobooth
Photobooth caravan

Photobooth caravan

 • De Photobooth caravan bedraagt €675,- voor drie uur
 • Onbeperkte prints die digitaal worden geleverd
 • Een begeleider en een kist met feestartikelen inbegrepen
 • Transport is exclusief en bedraagt €0,30,-  per gereden kilometer vanaf Asperen (Utrecht)
 • Al onze caravans kunnen ingezet worden als VW Photobooth
 • Het busje mag buiten blijven staan

De Photobooth Caravan voor wat langere of kortere periode huren? Dat kan! Voor €600,- heeft u de caravan voor twee uur. De caravan kan ook voor vier uur gehuurd worden: dit kost €750,-. 5 uur huren kost €825,- Aangepaste wensen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Lees meer over Huur een vintage Photobooth caravan
Lees meer over Huur een vintage Photobooth caravan

Photobooth Volkswagen bus

In de Photobooth Volkswagen bus kun je binnenin de bus de leukste foto’s maken. Gebruik de props die we leveren ook om je buiten de caravan leuk aan te kleden. Door met de leukste brillen, hoeden of pruiken op de foto te gaan worden het de grappigste foto’s De Photobooth is super veelzijdig en fotogeniek, en is onbeperkt te gebruiken tijdens de huurperiode.

Verschillende evenementen

Of je nu een bruiloft, bedrijfsfeest, open dag of festival organiseert; de Photobooth Volkswagen bus of caravan past altijd in het plaatje. Wij hebben verschillende sets met props beschikbaar, en deze kunnen op aanvraag gepersonaliseerd worden. Daarnaast kan de fotostrip waarop de foto’s worden afgedrukt ook worden geprint met jouw eigen logo of naam erop. Een origineel idee voor een bruiloft of bedrijfsfeest.

Alles tot in de puntjes geregeld

Bij het huren van de Photobooth Volkswagen bus boek je automatisch een ‘booth-manager’. Deze zet alles voor je klaar en begeleidt jou en je gasten bij het maken van foto’s. We werken daarbij graag samen met jullie fotograaf, designer, bloemist of evenement coördinator, zodat de Photobooth helemaal bij jouw festiviteit past.

Waarom kiezen voor een Photobooth bij Campervoet?

Goede spiegelreflex camera

In de photobooth zit een high-end DSLR camera, dus de foto’s worden afgedrukt met een professionele fotoprinter. Zo voldoen alle foto’s aan jouw verwachtingen.

Sfeerverhogende props

We hebben 2 koffers mee waarin toffe props en accessoires (brillen, hoeden, pruiken enzovoort) zitten. Dit zorgt gegarandeerd voor gezelligheid voor jouw gasten.

We komen voor tijd!

Wij vinden kwaliteit en klanttevredenheid belangrijk. Daarom komen we altijd ruim op tijd zodat we rustig alles kunnen installeren en uitleggen.

We hebben vriendelijke hosts

Als je een VW Photobooth of Caravan Photobooth huurt, is er een host in het bedrag inbegrepen. We zijn aanwezig, maar: op de achtergrond. En dat waarderen onze huurders!

Huur een photobooth bij Camper Voet

"*" geeft vereiste velden aan

MM slash DD slash JJJJ