Jaren geleden besloten bij Propex standkachels in te bouwen in onze retro campers om onze huurders net dat beetje meer comfort te geven. We hebben toen gekozen voor de Propex standkachels en ze blijken perfect te zijn voor onze buscampers.

Voor onze retro camperbusjes waar we geen ruimte wilde opofferen hebben we gekozen voor de Propex Hs 2211, Dit is namelijk een standkachel bestemd voor montage onder de vloer van de bus. De HS2211 zit gemonteerd in camper Scover, Berty en Iness. Er is ook een versie leverbaar welke je in de camper dient in te bouwen. Dat is de Propex HS2000, deze is wat goedkoper.

Propex standkachel onder VW bus camper gebouwd - Propex standkachel leverancier.

De Propex gaskachels zijn prima geschikt om zelf te monteren door de doe het zelver, aangezien ze geleverd met een heldere instructie handleiding. standaard werken de kachels op 12v en tegen meerprijs is een 24v uitvoering ook leverbaar. Ben je zelf een camper of caravan aan het verbouwen en wil je ook het comfort van een goede en veilige standkachel. Overweeg dan een Propex standkachel. Wij kunnen alle kachels leveren van Propex.

De Propex kachels zijn te gebruiken met LPG dampgas. Maar ook voor Propaan en butaan zoals in een normale gaswisselfles zit, die je overal in Europa kunt kopen.

 

 

 

De prijs voor de Propex Heatsource Heater, oftewel de Gaskachel Hs2211 onderbouwkachel is nu tijdelijk  899 euro incl btw.

De Propex HS2000 is te bestellen voor 770 euro incl btw.

Dit is de Camper Voet introductie prijs. Wel moet je rekenen op een levertijd van 2+- een week omdat we het speciaal voor je bestellen.

Als je bij ons een Propex kachel bestelt garanderen wij de laagste prijs van Nederland!