Mijn vriend heeft vroeger een T2 busje gehad en elke keer als hij er eentje ziet rijden gaan zijn ogen glimmen. Dus voor zijn verjaardag heb ik een weekend het T2-busje ‘BEA’ gehuurd en zijn wij gaan kamperen. Een verrassing want ik ben helemaal niet dol op kamperen!

Door Marcel zijn we op vrijdagmiddag vriendelijk ontvangen op de verhuurlocatie. Even nog een duidelijke uitleg over de bus en we konden op weg.

We zijn, met op de navigatie ‘snelwegen vermijden’,  naar mini-camping Molenallee www.minicampingmolenallee.nl in Loenen gegaan. Deze camping was net geopend en inderdaad mini maar super verzorgd met leuke eigenaren. De camping ligt aan de rand van de Veluwe, aan het bekende Trekvogelpad maar ook aan een klompenpad.

Op zaterdag hebben we met behulp van de klompenpad-app deze route gelopen. Erg mooi!

Halverwege de middag zijn we begonnen aan de lange reis naar Drimmelen. We hebben op de route enorm mooie delen van ons landje gezien. In Drimmelen verbleven we ook op een mini-camping ‘oud Drimmelen’. We hebben niet echt gekookt maar wel beide avonden bij de camperbus gegeten. Lekker makkelijk met een wijntje of een biertje erbij.

De laatste dag zijn we met de bus naar de haven van Drimmelen gereden en daar had ik een rondvaart door de Biesbosch geboekt. Ook een prachtig stuk natuur wat wij beiden nog niet eerder hadden gezien.

We hebben genoten van het weekend en de bus.

24F0A9C9F01E4D339480101B46AA3C96 - Reisverhaal 2 t/m 4 september 2022
223E7471AE2546769B31EA6457E0DF79 - Reisverhaal 2 t/m 4 september 2022