De Botjes naar GoodWood!

Op avontuur met Volkswagen camper Scover van 10 tot 17 september 2019. Het was een wisselvallige namiddag waarop we met camper Scover afreisden naar Hoek van Holland. Na een lange wachttijd mochten we toch eindelijk de boot op. Tussen alle andere voertuigen lieten we de T2 bus, lichtelijk nerveus, achter op Deck 3. De zon kwam op: met mijn ouders voorin en ikzelf op de achterbank reden we de Engelse grond op.

Eenmaal aangekomen op de camping in Chichester was het tijd om de bedden op te maken. De bovenverdieping was geheel voor mij en mijn ouders lagen opgerold beneden. Vanaf boven slaagde ik er nog in om mee te doen met het potje Pim Pam Pet dat zich beneden afspeelde.

lang weekend weg met de camper naar Evenement in Engeland - Reisverhaal: De Botjes naar GoodWood!

Om 6 uur werd ik wakker met vogelgeluiden rondom de camping. Vanuit mijn slaapzak zag ik door het dakraampje de zon opkomen. Het leek verdacht veel op een droom. Na een tijdje hoorde ik ook beneden wat gestommel en was het tijd om te ontbijten. We trokken met ons busje erop uit om de omgeving te verkennen.  Eén ding was zeker: we konden geen spullen vergeten mee te nemen vanaf de camping. Alles wat we hadden lag namelijk in de bus. We reden rond zoals een dier rondloopt met al zijn bezit. Zonder zorgen dus!

Bovenbed Volkswagen T2 westfalia camper - Reisverhaal: De Botjes naar GoodWood!