Op zaterdag ochtend stonden we de jarige op te wachten voor zijn huis in Amsterdam West. Hij werd verwelkomd met belleblaas, reggae muziek en een shinende rode VW bus. De jarige lachtte maar  moest nog even wakker worden. “Vis, je hebt toch wel je hippie kleding mee? “ riep een vriendin door de reggae muziek heen. Waar we dit weekend naartoe zouden gaan was nog een verrassing, gelukkig hadden we net één van de mooiste weekenden van deze zomer uitgekozen om de Amsterdamse bubbel even te ontvluchten.

Onderweg haalden we een ijsje, de jarige kocht een red bull, iedereen kwam in de vibe. Aangekomen op camping de Lievelinge keken we onze ogen uit. Een sprookjesachtige oprit, relaxte muziek, veel kleuren en lieve gezichten. Met twee volkswagen busjes vol met tien vrienden reden we het terrein op; WAUW, wat een sfeer, kunstige creaties en mooie mensen. De schoenen gingen uit, biertjes werden opengemaakt en de eerste jointjes werden gedraaid. ’s Avonds koelde het af maar gelukkig hadden we een kampvuur. Er werden serieuze plannen gesmeed voor het opzetten van een eigen camping, retreat oord en NGO’s. Idealistisch of niet, samen dromen maakt sterk? Rozig van het vuur, de rode wijn en dromerige gesprekken vielen we dicht tegen elkaar aan in slaap. Een weekend vol zon, vrienden en liefde.

IMG 99411 - Reisverhaal: De cozoners

IMG 99461 - Reisverhaal: De cozoners

camper overnachting Camping de Lievelinge 1200x900 - Reisverhaal: De cozonerscampers op de camping 1200x675 - Reisverhaal: De cozoners