Wij huurden busje Scover van 17 t/m 19 mei 2019.

Altijd als wij een oud VW busje zien, is het van aaaah wat schattig en natuurlijk is het dan ook een droom om een keer zelf in zo’n busje te rijden.
Wat vond ik het spannend om een busje te reserveren, twee kindjes, eentje van 4 jaar en eentje van 1,5 jaar, gaan zij slapen in een busje? Kunnen ze goed zitten tijdens het rijden in het busje? Gaan zij het leuk vinden?
Maar zoals bij veel dingen, waarom wachten als je er nu zin in hebt? Make dreams come true!
Vrijdag om 14 uur haalden we de bus op bij Marcel, super goede en vriendelijke ontvangst en na een gezellige proefrit en onze spullen overladen konden we vertrekken.
We reden door Asperen met een glimlach van oor tot oor. Op naar camping Betuwestrand, dit was twintig minuutjes rijden., maar na al twee uur te rijden met de auto van thuis tot aan Camper Voet,was het voor vandaag genoeg met rijden. Heerlijk om met de bus over de camping te rijden en de bus uit te pakken en te installeren. Dat ging allemaal heel makkelijk en vlot. Kindjes lekker buiten spelen, papa en mama voor de bus en genieten maar. Onze oudste ging in de hangmat slapen boven de voorstoelen en de jongste achter de bank (kofferbak idee) slapen en wij boven. Eigenlijk niet verwacht dat dit zo simpel en makkelijk zou zijn, maar ze sliepen, wat fijn!
23 mei iphone 2871 1200x1600 - Reisverhaal: Erik & Nikita
Hangmat Volkswagen T2 - Reisverhaal: Erik & Nikita
Peuter slapen in gehuurde Volkswagen camper 1200x900 - Reisverhaal: Erik & Nikita
Zaterdag een prachtige, warme dag, heerlijk ontbijtje voor de bus, kindjes weer heerlijk spelen en we besloten nog een dagje op de camping te blijven. Kindjes ‘s middags nog een slaapje in de bus gedaan, wij heerlijk aan een wijntje, ‘s avonds spaghetti in de bus gemaakt en weer een mooie relaxte dag gehad.
Zondagochtend de bus ingepakt en ingeklapt en de camping verlaten. Even zoeken welke richting we op zouden gaan, we hebben nog zo’n twee uur rond gereden met twee slapende kindjes op de achterbank en nog een lunch gedaan bij RustWat aan de Lingedijk, leuke plaats voor hapje en drankje aan het water. Om 14 uur hebben we de bus weer teruggebracht naar Marcel, want bij de kindjes was de ‘koek’ echt op, maar het was een weekend met alleen maar genieten en eentje om nooit te vergeten.
kinderzitje monteren VW t2 achterbank - Reisverhaal: Erik & Nikita
Ik zou dan ook iedereen met kleine kindjes die twijfelen om dit te doen aan willen raden om het wel te doen, het is een fantastische ervaring samen en geen enkel probleem met slaapplaats of rijden.
Bedankt Camper Voet voor het heerlijke weekend! Wij gaan dit zeker nog eens over doen!
Groetjes Erik, Nikita, Julie en Aylin
Volkswagenbusje huren - Reisverhaal: Erik & Nikita