Met jonge kinderen een camper huren!?

Eindelijk was het zover. Ons avontuur met de camper (Scover) en onze 2 zonen (6 &1) kon beginnen. Het plan was om naar Denemarken te rijden en voor het eerst onze zomervakantie hier door te brengen. Na een eerste natte en koude nacht op een camping in Nederland, keken we nog eens even goed naar de weersvoorspelling voor Denemarken. Het zou de aankomende 2 weken niet warmer worden dan 20 graden en heel veel regenen. Niet echt het weer waar we zin in hadden. Plannen werden kordaat gewijzigd. We reden dezelfde dag naar ons vertrouwde vakantieland, Frankrijk, daar waar het wel lekker weer zou worden.

DSC 2905 - Reisverhaal Fam. Weiss

DSC 2803 - Reisverhaal Fam. Weiss

Toch duurde het nog 4 dagen voordat we uit de regen kwamen. Het leek wel of de donkere regenwolken met ons mee op reis waren gegaan. Maar, O, wat waren we blij dat we niet een tent hoefde op te zetten in de regen of nog erger een natte tent in te pakken in de regen de volgende morgen!! Heerlijk, je zet de bus neer op een plek, even wat dingen uitvouwen en uitklappen en voila, we konden lekker binnen zitten en aan tafel eten met z’n 4-tjes en daarna lekker gaan slapen. Geweldig!

DSC 2672 - Reisverhaal Fam. Weiss

Eindelijk op plaats van bestemming ging de zon schijnen en daar hebben we een tijdje gestaan om te genieten van het lekkere weer en van hieruit kleine tripjes met de camper in de omgeving te maken.

DSC 2705 - Reisverhaal Fam. Weiss

Op de 1e dag terug naar huis hadden we met onze slaperige hoofden het voor ons zo vertrouwde diesel getank