Zondag 19 april hadden we een leuke verrassing voor Tom bedacht voor zijn verjaardag, want jarig zijn in deze coronatijd is toch anders dan anders, maar dat hoeft natuurlijk niet minder leuk te zijn.

De kinderen en ik hadden op vrijdagmiddag het idee bedacht  en zaterdagochtend was het al geregeld met Camper Voet! En zo hadden we het perfecte uitje voor in deze tijd gevonden.

Een dagje toeren in een gaaf oud VW busje wat met liefde gerenoveerd is door de eigenaren.

Bij aankomst kregen we een goede uitleg over het besturen van het busje en alle mogelijkheden, tevens kregen we een leuke route mee. Door deze route kom je op weggetjes en plaatsjes die je anders misschien zo voorbij zou zijn gereden.

Onderweg hebben we heerlijk gepicknickt en genoten van o.a.  Landgoed Mariënwaerdt, de prachtige natuur en mooie dorpjes. De meiden konden lekker comfortabel zitten/liggen in het busje en ook wij zaten heerlijk. En wat een bekijks!! Zoveel mensen die genieten van het busje als ze je langs zien rijden. De dag vloog voorbij en het was zeker voor herhaling vatbaar. Het volgende uitstapje wordt alweer gepland en dan willen we graag een heel weekend weg met deze super gave VW bus!

Het was een dag met een gouden randje en we hebben er weer een mooie herinnering bij!

Tom, Kirsten, Lotte en Sofie Aarts