Vrijdag 10 juli: We halen camper Lex op bij Camper Voet in Asperen voor een weekje toeren door Nederland. Bij aankomst zien we Lex direct staan: de VW T2 is net gerestaureerd en opnieuw gespoten in geweldige kleurencombinatie van wit en blauw. Wat ziet ie er fantastisch uit!

lex2 - Reisverhaal familie Christenhusz
De hartelijke en enthousiaste ontvangst van Marcel Voet helpt ons al direct in de vakantiestemming te komen! Ook de uitrusting van de camper is dik in orde; alles van klapstoelen en tafel tot kookgerei, borden en bestek is aan boord. Heel leuk is ook de jaren 60/70 muziek die al op een usb-stick is gezet en die je via de autoradio kunt afspelen.
We pakken de bagage in en gaan! Eerst naar camping Buitengoed de Boomgaard in Bunnik. Twee dagen later door naar camping de Duiventoren in Dorst bij Oosterhout/Breda. Beide campings zijn echte aanraders als je relaxt wilt kamperen!
De laatste camping is in Zeeland; heerlijk een middag aan het strand gezeten bij Domburg.

Het rijden met Lex is echt een belevenis. Het is even wennen als je overstapt vanuit een gewone auto, maar we voelen ons al snel vertrouwd en de hoge zit is erg leuk. Onderweg met Lex heb je veel bekijks en vrolijke reacties! Je ziet dat mensen Lex mooi vinden. Sommigen zwaaien of spreken je aan voor een praatje. Onderweg wachtend voor een open brug in Zeeland met raampjes open heerlijk met z’n vieren meejoelen met de jaren 70-rock uit de radio. In een gewone auto zou je voor asociaal kunnen worden gezien, maar niet met Lex!
Een weekje met Lex is een erg leuke ervaring! Zeker ook door de aanpak en voorzieningen die Marcel en Sharony in de camper en de belevenis er omheen stoppen.