Het pinksterweekeind kwam dichterbij en onze agenda’s waren nog helemaal leeg. Tijd voor een lekker weekeindje weg dus! Het vinden van een leuke plek om te overnachten was nog niet eenvoudig. Toen kregen wij het briljante idee: laten we een oude VW bus huren!! Dat is nog best een uitdaging, 1 week voorafgaand aan het pinksterweekeind! Na lang zoeken, kwamen we uit bij Camper Voet en daar was nog 1 bus beschikbaar. Hoe tof!

Steef rijden - Reisverhaal Mattanja en Stephan koppelaar

We hebben het weekeind heerlijk rondgereden door Zeeland. Wat een feestje was dat: het weer was fantastisch en we bezorgden iedereen een glimlach op het gezicht! Op de campings hadden we ineens veel aanspraak. Heel leuk om te ervaren. IMG 3129 - Reisverhaal Mattanja en Stephan koppelaarIMG 3136 - Reisverhaal Mattanja en Stephan koppelaar

IMG 3406 - Reisverhaal Mattanja en Stephan koppelaar

IMG 3384 - Reisverhaal Mattanja en Stephan koppelaar

Bbq - Reisverhaal Mattanja en Stephan koppelaar

Het was heerlijk om met dit eigen “huisje” rond te kunnen rijden en ook al je spullen bij je te hebben. Zo hebben we ook een topdag gehad aan de Brouwersdam en is Stephan heerlijk wezen kitesurfen. Daar hebben we nog even naast het jongere broertje van Berty kunnen staan.

Brouwersdam - Reisverhaal Mattanja en Stephan koppelaar

IMG 3358 - Reisverhaal Mattanja en Stephan koppelaar

IMG 3360 - Reisverhaal Mattanja en Stephan koppelaarIMG 3361 - Reisverhaal Mattanja en Stephan koppelaar